Moderátor: peta.smolik
hanzs píše:Tak tohle jsem taky dělal v neděli - protože mi při výměně žárovky vypadnula ta drátěná sponka, co tam drží žárovku a poslepu jsem jí tam nedokázal dát - takže baterku i s košem ven, abych tam viděl.
Ale dal jsem to zpátky a vše ok.
Takže já bych ti doporučil to znova rozebrat, prostříknout konektory s kterýma se hýbalo - podle mýho to bude někde v tom.
polliss píše:tahle hláška mi momentálně svítí taky. ale původ je někde jinde,
v létě mi odešla baterka - auto stálo týden u letiště a jak jsem se vrátil, tak jsem nenastartil, musel jsem poprosit týpky, aby mě nahodili přes kabely, auto naskočilo, ale svítilo úplně všechno - ABS, ručka, ESP, ...
po výměně baterky ( ta stará se cestou dom nedobyla ani nabíječka nepomohla ) zmizely všechny hlášky až na ESP - to svítí pořád a diagnostika to nedokáže smazat - hlásí to chybu sensoru pro snímání úhlu natočení volantu. ono jak jsem odjížděl z toho parkoviště a auto běželo chvíli, tak když jsem vytočil kola do plného rejdu, tak mi volant pěkně nakopal - podle mě posilovač...no a od té doby jezdím s touhle hláškou.
mimochodem - měnil jste někdo tohle čidlo? kolik to cca koštuje?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |