Zda sa mi,ze sa u nas v KE uz pomaly v kazdom dvore kde je vacsia hala a voda otvara nejaka rucna umyvarka a sluzby spojene s opravou lakov. Samozrejme je to velka veda a ziadna sranda a tak zacina pribudat aj velke mnozstvo pekne ´´dolestenych´´ aut. (napr. hologramy po neodbornom lesteni,v krajnom pripade aj spaleny lak a podobne) Tym samozrejme neapelujem na Teba,vidim ze zrejme zacinas,tak prajem vela uspechov a spokojnych zakaznikov. Pre inspiraciu posielam kamosove prace http://sk-sk.facebook.com/pages/LUX-Car ... 5094435461" onclick="window.open(this.href);return false;
ďakujem za podporu, viem, že to nieje len tak a viem tiež, že je za tym kus roboty.. u nas v okoli nieje nik taky čo sa tymto zaobera takto oficialne, preto sa to snažim využit.. myslim, že na to, že to su moje začiatky tak som celkom rad, napr. toho šharana, ktory ma totalne strašny lak, sa mi celkom podarilo, tak snad to pomaly pojde
inak naozaj super prace tvojho známeho
VW Golf IV, 1.9 TDi r.i.p
Fiat Punto 2, 1.8 HGT r.i.p
VW Passat 1,6 TD, ´87
*VW Golf IV VR6 4-motion*
Pekná prácička veru a musím uznať že vedieť pekne vyleštiť auto je fakt umenie, lebo ja sa tiež teraz trocha zaúčam v tomto smere ako aj v lakovaní a kedže som skôr samouk tak treba len skúšať a učiť sa na vlastných chybách
Train horn in car ? ...why not ! :D momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
To hej to máš pravdu a chce to venovať tomu vela času. Inak ked som pozeral na nete videá Paula Daltona tak som len čumel ako sa s tým hral
Train horn in car ? ...why not ! :D momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD