Problémy s elektrikou u Stila? Stejné jako u jiných aut. Jakmile se do toho začne někdo vrtat (čím více lidí, tím hůře), jde to do kopru. Nastuduj diskusi na
http://www.stilo.org" onclick="window.open(this.href);return false; a uvidiš sám.
Stilo jsem vlastnil, myslím, 8 let a nijak zvlášť mě nepřekvapilo. Ani tak, ani tak.
Musíš mít štěstí, ale to u každé ojetiny. Důkladně si auto před koupí prověř. Nech si předložit doklady k opravám, prolustruj VIN přes ePER, eSIGI, doptej se v servisu, kam to jezdilo, co s tím kdy dělali. Nech změřit tloušťku laku.
U Fiata lzee vyčíst stav km z řídící jednotky, to také napoví dost. Ale stočit se to dá taky, ale ne tak jednoduše, jako budík na přístrojovce...
K prodeji Punta: myslíš, že za měsíc, dva, až najdeš vhodné Stilo, už kupce na Punto nenajdeš?
Proč sám sebe stresovat a necháváš se tlačit do rychlého nákupu nějaké mrdky jen proto, že v úterý přijde jediný kupec na světě?
djmedi píše:...
Právě i podl auta bych se pak rozhodl, zda naftu a přestěhovat se a dojíždět (vyšlo by nás to levněji celkově) nebo benzín a být v nájmu jako doposud.
...
Mno to je zajímavé, nechat za mě rozhodnout auto, jestli se přestěhuju. Lidé to většinou dělají obráceně...
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW