rachot moturku steracu
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
rachot moturku steracu
Ahoj. Mam Fiata Punto asi 3tydny. Mam ho jen na jezdeni do prace takze zadnej extra stav. Mam problem se steracema. Kdyz zapnu stirani tak je slyset hlasite moturek do kabiny. Mell sem to ted rozebrany ale vyhnal me dest a vse se zda byt ok. moturek sem mel venku a nejak hlasite se neotaci. Myslim si ze neprijemny hlasity zvuk leze do kabiny kvuli tomu ze je moturek prisroubovanej pouze sroubama. Jestli tam nemaji byt nejake gumove podlozky nebo tak neco at jeto trochu odtlumene. Nevite nekdo? Diky
- Reklama
Re: rachot moturku steracu
Trochu ho pocut to je normalne. Ak su vsetky pohyblive mechanicke casti namazane a ozubene sukolia navazelinovane, tak to nemoze vydavat ine zvuky nez tie normalne.
Punto Mk1 1.1 r.v. 1997 cca 140000 km
- skybar
- Zkušenej Fiaťák
Ja som mal ten istý problém,pomohla iba kúpa motorčeka aj s tým mechanizmom a to prichytenie
na to nemá vplyv aj ja som skúšal dať tam gumky,ale keď je motorček v tomto stave,nepomôže nič.
na to nemá vplyv aj ja som skúšal dať tam gumky,ale keď je motorček v tomto stave,nepomôže nič.
PUNTO MK1 55,r.v.96,40KW,ELX, 5dver.
moturek je namazanej dobre. Tak to asi vypada na koupi jineho. Vydava to do kabiny neprijemnej ,hlasitej zvuk. Jeste se sterace v jednom miste pri stirani jakoby pribrzdi tak asi bude po nem.
Nevite priblizne cenu na vrakaci? diky
- skybar
- Zkušenej Fiaťák
Ja som to kúpil za 50€,je to otázka šťastia !Neviem či je to veľa,ale hluk sa stratil a to je podstatné!A motorček som tiež mastil a nepomohlo,asi hučí vinutie,alebo dačo také.
PUNTO MK1 55,r.v.96,40KW,ELX, 5dver.
Ked je zhorete vinutie, tak zvykne drncat, toci sa pomalsie a neskutocne sa zahrieva lebo poklesne odpor vinutia (mozno by to ani poistka nemala vydrzat). Alebo zeby bolo na nom v haji lozisko ? Skrie sa stator a rotor napriklad z dovodu korozie transformatorovych plechov ? Ine ma nenapada ako moze motorcek hucat
Punto Mk1 1.1 r.v. 1997 cca 140000 km