zbiehavost zadnej napravy mimo toleranciu. co stym???
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
zbiehavost zadnej napravy mimo toleranciu. co stym???
Lave koleso: +3,2mm, prave: -7.0mm. pri jazde na rovnej ceste ked pustim volant taha vyrazne doprava. Vie mi niekto nieco doporucit?
1.2 8V 2000
- Reklama
Re: zbiehavost zadnej napravy mimo toleranciu. co stym???
silebloky su v poriadku? potom ešte môžeš mat "vyšlahane" ložisko na čom je zavesene rameno, inak zadna naprava sa neda štelovať je to dane konštrukciou,
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
silentbloky vyzeraju byt vporiadku. loziska su nanic, jedno huci, mam uz objednane nove, mozno sa to po vymene trocha vylepsi. viem ze stelovat sa to neda, napadalo ma ze len to nejak nasilu vyrovnat tie osky. ono to auto bolo buchnute do podvozku, to preto je tak krivy. neviem este ze co stym budem robit dalej
1.2 8V 2000
na tvojom mieste by som kúpil z vrakoviska celu zadnú nápravu, alebo ak nieje poškodená aj časť označena číslom 1. tak by stačilo kúpit časť označenu číslom 7. potom pozor, tam kam ide skrutka označena čislom 8. tak tam su nalisovane kuželikove ložiská, na ktorom sa kýve rameno, inak osku náboja asi ťažko vyrovnáš, na F.Tipe šla vymenit ale na punte neviem.
- Přílohy
-
- zad.naprava punto.jpg (122.74 KiB) Zobrazeno 2270 x
Škoda 130L agave už z recyklovana
- linomaniac
- Fiaťák
ja by som kupil opravnu sadu zadnych ramien, lebo si myslim, ak su tam napitchu loziska, tak ramena budu sikmo
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
Jenže to vypadá,že on má Mk2 a tam je mu nějaká opravná sada ramen k prdu .A pokud jak píše dostala "ranu",tak je to na komplet výměnu...
Punto 94' 6speed :-)
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
- linomaniac
- Fiaťák
no vidis, keby som cital, tak zo seba neurobim vola6speed píše:Jenže to vypadá,že on má Mk2 a tam je mu nějaká opravná sada ramen k prdu .A pokud jak píše dostala "ranu",tak je to na komplet výměnu...
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow