Jaké pneu?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Jaké pneu?
Zdravím,
chci si na Punto mk1 pořídit nové letní pneu, ale nevím jaký rozměr. Mám původní 155/70 R13 na plech. diskách a chci tam dát něco širšího. Nevyznám se ale vůbec ve všech těch číslech a nevím abych nekoupil něco co pak nanezuju na disk.
Proto vás prosím o radu jaký rozměr pneu a disk je nejlepší tak aby to šlo k sobě? nevím jestli nazuju třeba 175/70 R13 na stejný disk jako mám.... ale nevím
chci si na Punto mk1 pořídit nové letní pneu, ale nevím jaký rozměr. Mám původní 155/70 R13 na plech. diskách a chci tam dát něco širšího. Nevyznám se ale vůbec ve všech těch číslech a nevím abych nekoupil něco co pak nanezuju na disk.
Proto vás prosím o radu jaký rozměr pneu a disk je nejlepší tak aby to šlo k sobě? nevím jestli nazuju třeba 175/70 R13 na stejný disk jako mám.... ale nevím
- Reklama
Re: Jaké pneu?
http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php" onclick="window.open(this.href);return false; zde si to pocitej,myslim,ze odchylka ma byt max kolem 3% ....
Nazout to nazuješ, ale je to zbytečný...Bude to akorát ještě větší balón. Pokud budeš dávat širší disky, proč ne..
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
jinak mam doma nekolik sad plechacu ve 14 tam flaknes 185 a jezdis
Super, díky....a jakou sirku disku mam najit? napr na 185
myslim, ze i na 5j rafek bych to nacpal,5,5 by mel byt v poho a 6 je ideal
díky moc, našel jsem plechove disky 5.5x14 / ET35 / 4x98 Fiat... tak snad budou v pohodě sedět na 185/60 R14
gt ma 185 55 14 ... to je idealni rozmer asi,sam ho mam
Budou sedět.Teď mi sedí doma na lince Nechceš?
to je zajímavý....v tp mam pneu 155/70 R13 na rafku 5,5j r13....to opravdu nazuju na stejnej ráfek i 185? ))
nejspis se na to vyseru pac mam v tp alternativne 165/60 R14 a to si zas tak nepomuzu od ty galusky
eventuelne kolik stojí zápis pneu do TP? a jsou s tim nějaké problémy? ...chci mit auto v poradku a nechci se bat ze me nekdo nahulí a ja to pak odseru jenom proto, ze mam sirsi pneu
nejspis se na to vyseru pac mam v tp alternativne 165/60 R14 a to si zas tak nepomuzu od ty galusky
eventuelne kolik stojí zápis pneu do TP? a jsou s tim nějaké problémy? ...chci mit auto v poradku a nechci se bat ze me nekdo nahulí a ja to pak odseru jenom proto, ze mam sirsi pneu
Tak teď mne prosím řekněte jak upravíte zadek že tam narvete 185-tky
Já mám TP 165/65/r14 a když jsem se tam snažil dostat 185/65/r14 tak jsem neuspěl neboť v průběhu testu jsem slišel jak něco vzadu dře o plasty.
Já mám TP 165/65/r14 a když jsem se tam snažil dostat 185/65/r14 tak jsem neuspěl neboť v průběhu testu jsem slišel jak něco vzadu dře o plasty.
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
hmm, ak nemáš znížený podvozok, tak sa mi nechce veriť, že ti to škrie, ja sám mám vzadu 185/60 R14 a neškrne ani ked mám vzadu 3 ludí+batožinu
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Mne rupla guma a bohužel jsem namohl nasadit rezervu neboť je sjetá do hladka tak jsem si pujčil kola a pořád to o něco škrtalo.
a to jsem i v kufru nic neměl a taky se mne zdá že ten zadek mám nizko neboť moc místa tam nemám mezi kolem a blatníkem.
Asi by to chtělo nový tlumiče ale to auto předchozí majtel celkem dost zničil a oprava tak aby to bylo v poho by mne vyšlo celkem draho i mechanici když jsem před 2-3 ma rokama chtěl měnit tlumiče mě řekly že to nevymění neboť se bojí že by jim zadní náprava zůstala v ruce ale o Ale zatím to tlumí dobře a pokud budou love tak uvažuju že si koupím nový auto než abych to dával do kupy
a to jsem i v kufru nic neměl a taky se mne zdá že ten zadek mám nizko neboť moc místa tam nemám mezi kolem a blatníkem.
Asi by to chtělo nový tlumiče ale to auto předchozí majtel celkem dost zničil a oprava tak aby to bylo v poho by mne vyšlo celkem draho i mechanici když jsem před 2-3 ma rokama chtěl měnit tlumiče mě řekly že to nevymění neboť se bojí že by jim zadní náprava zůstala v ruce ale o Ale zatím to tlumí dobře a pokud budou love tak uvažuju že si koupím nový auto než abych to dával do kupy
Nevíte kolik měří punto mk1 od kola pod blatník (v zadu) bez úprav???
Neboť dnes jsem to měřil a s reprákem (15-20 kg) + povinna vybava a rezerva (v kufru) to má 3,5 cm mezi kolem a plechovou částí blatníku (bo co to je ) a vepředu to mám 10 cm což se mne zdá trošku divný.
(když jsem před měsícem měl prázdný kufr tak se to auto skoro nezvedlo max 1-2 cm tak nevím zda už neodešli tlumiče a pružiny)
Neboť dnes jsem to měřil a s reprákem (15-20 kg) + povinna vybava a rezerva (v kufru) to má 3,5 cm mezi kolem a plechovou částí blatníku (bo co to je ) a vepředu to mám 10 cm což se mne zdá trošku divný.
(když jsem před měsícem měl prázdný kufr tak se to auto skoro nezvedlo max 1-2 cm tak nevím zda už neodešli tlumiče a pružiny)