pridavam foto toho tapaciru este tam chyba strieborna klucka ale tu tam nemozem dat nemal by som cim otvarat dvere

TAK PROSIM O RADU co spravit s tym tapacirom
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
tak ale urcite to bola kozenka ktora je urcena na calunenie nie? lebo normalnu kozenku krajcirsku by si tak nevytvaroval s tym mam skusenostibecker píše:no,kozenku som nalepil chemoprenom na tu latku,kozenku som kupil od kamarata asik za 7ewro-zhruba 3m,lepidlo bolo zadarmo,ale planujem cele dvere do koze
jo super a nevies ake tam ma ceny ais mu poobede zavolam a popytam sa nato ale je to super neni to ani daleko 50 km sa da este zvladnutKarol píše:Tak toto je vecou osobneho vkusu, ale nastriekat calunenie farbou povazujem za najnevkusnejsiu moznost. To mozno tak do starej 1203-jky. Osobne by som to ocalunil nejakou velurovou potahovou textiliou. Rovnako ako strop a sedadla. Je to prijemne na dotyk a dostatocne makke aby sa to prisposobilo vytvarovaniu dveri.
Myslim ze toto je to co hladas a je to blizko http://www.sahibson.sk/uvod.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |