stěrače
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
stěrače
U multiply se mi po vypnutí stěračů zastavují raménka v místě, kde právě jsou a nedobíhají do výchozí polohy. Po zapnutí cyklovače se raménka pohnou asi o 20 stupňů a zastaví se. Může mi někdo poradit, jak závadu odstranit?
- Reklama
Re: stěrače
Ahoj, povedlo se ti opravit ten problém s těmi stěrači? Mam teď stejný problém který popisuješ a nevím čím by to mohlo být, nebo co vyměnit. Může někdo poradit? Díky moc všem za radu. Bohouš
Viděl bych to na problém s doběhovým kontaktem motorku stěrače,je to součást toho motorku.Po vypnutí páčky stěrače je motorek právě přes tento kontakt napájen dokud nedojede do koncové polohy.asi bude muset motorek ven a kontakt vyčistit.Dost často bývá zapatlaný od mazacího tuku a nepřevádí....
1.6 16V r.v.2000
115tis.km
"Rin Tin Tin "
115tis.km
"Rin Tin Tin "
Stalo se mi to na horách. Sněžilo a hned to mrzlo na skle, takže stěrače neměli možnost dojet až dolu jak mají a ani do koncové polohy se nedostali. Chtěl jsem je púoťukat, aby z nich led opadal a bylo hotovo. To bude zase rozebíračka.
Stěrače se umoudřily, když jsem jel s autem do servisu.
Se asi začali bát....herouvla píše:Stěrače se umoudřily, když jsem jel s autem do servisu.
1.6 16V r.v.2000
115tis.km
"Rin Tin Tin "
115tis.km
"Rin Tin Tin "