Prevodovka punto MKI 1.1
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Prevodovka punto MKI 1.1
Zdravim vsetkych,potreboval by som poradit ohladom prevodovky odislo mi v nej lozisko a nechce sa mi to akosi opravovat tak ju chcem vymenit kus za kus a potom by som sa s tym popripade pohral.. otazka pasuje prevodovka s punta MKI 1.2 60sx alebo napr zo seicenta/una na moju punto 1.1 tku ?dakujem za odpoved
- Reklama
Re: Prevodovka punto MKI 1.1
z 1.2 sx určite pasuje...z una ??...ake ložisko ti odišlo ... neoplati sa ti to robiť do 150€ zoženieš prevodovku...v dobrom stave...len nahodiš a jazdiš ked to budeš mať rozobrate tak hned pozri ako je na tom pritlačny tanier spojky...až to potom dva krat nerozoberaš..a vimeň spojku....
dakujem za odpoved,spojka bola menena minuly rok tak by mala byt v poho a to lozisko tipujem na vstupnej hriadeli,rapotanie je uz neznesitelne a robi to vo vsetkych rychlostiach a aj v neutrali,spojku sa mi podarilo zohnat za 50 EUR + 70 robota,mensi paradox je ze menena cast auta je lacnejsia ako praca made in slovakia heh
skus naskôr doliať olej do prevodovky a aj kusok nad risku nie je čo stratiť ak si rozhodnutý meniť prevodovku . mne to pomohlo.Sanco píše:dakujem za odpoved,spojka bola menena minuly rok tak by mala byt v poho a to lozisko tipujem na vstupnej hriadeli,rapotanie je uz neznesitelne a robi to vo vsetkych rychlostiach a aj v neutrali,spojku sa mi podarilo zohnat za 50 EUR + 70 robota,mensi paradox je ze menena cast auta je lacnejsia ako praca made in slovakia heh
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
70€ za robotu? to sa mi zdá vela, mne bolo povedané že cca 30-35€, skús sa ešte popýtať aj niekde inde.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk