Mlhová světla Fiat Bravo +
Moderátor: peta.smolik
Mlhová světla Fiat Bravo +
Má někdo zkušenosti se zapojením mlhových světel na Fiat Bravo + rok výroby 2010? Mám problém s jejich rozsvícením. Předem děkuji za odpověď.
- Reklama
Re: Mlhová světla Fiat Bravo +
pozrel si schema v eLearne? tam by to malo byt popísane čo a ako, ak si dorabal hmlove svetla, tak si musel aj vypinač dorobiť, či nie, aj relatka dať do poistkovej skrinky, du to pozriet ako to vyzera v eLearne, tak tu je struční popis s eLearnu, a tu su ztiahny eLearn
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=78&t=8781 je tam link, ak to budeš chciet pozerat musíš mat naištalovaní Deamon Tools lite, dal by som sem aj schemu ale nebolo by to dobre vidieť, aj v eLearne sa to musí zväčšiť aby sa to dalo dobre pozriet
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=78&t=8781 je tam link, ak to budeš chciet pozerat musíš mat naištalovaní Deamon Tools lite, dal by som sem aj schemu ale nebolo by to dobre vidieť, aj v eLearne sa to musí zväčšiť aby sa to dalo dobre pozriet
- Přílohy
-
- BRAVO2.jpg (160.04 KiB) Zobrazeno 3110 x
-
- hmlove svtla f bravo.jpg (153.43 KiB) Zobrazeno 3114 x
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Dik moc za radu ale vse co je popsane velearm je.V tom aute byla veskera instalace vcetne rele i pojistek.Jedine s cim je problem je tlacitko ktere bylo zaaretovano ve vrchni poloze a tu jsem odblokoval jenom ze tam je jeste vnitrni zapojeni a to od toho tlacitka nikam nevede a tak nevim jestli tam patri odpor a nebo to tam je spojene na kratko.Moc dekuji za ochotu. Jsem stary pan a jeste starsi fiatak.
Ahoj,
sháním přední mlhovky s funkcí cornering i s plastovými adaptéry na Bravo II , nevíte kde je koupit?
sháním přední mlhovky s funkcí cornering i s plastovými adaptéry na Bravo II , nevíte kde je koupit?
Ahoj.Já sehnal v Polsku ale stejně to nefunguje jestli to ještě najdu tak ti pošlu odkaz co napsal fiat.flood píše:Ahoj,