Help!!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Help!!
Ahoj su v Ustí nad Labem a upadl mi vejfuk-uplně neupadl ale chtělo by to někoho kdo tady má CO a jen to ovařit praskl mi za rezonátorem směrem dozadu když jedu je to děsnej rachot netroufám si dojet s tím dom 260km Jestli někdo máte v Ustí někoho kdo má dílnu nebo umíte dejte vědět sem nebo sms 604539150 Děkuji
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Help!!
Takže vyřešeno ale za draho: Mám ABA kartu a tak jsem zavolal první co je zajímalo jestli potřebuju odtah(ten mám na kartu zdarma)nakonec mi domluvili servis KAPPA-P no a nokonec jsem do něj i dojel sám Byla to práce na 20minut ale co mně nemile překvapilo že si řekli 400kč s tím že provize pro ABA je již v ceně což mně příjde jako NEHORÁZNOST NEJVYŠŠÍHO KALIBRU počítat si za opravu tolik když jsem ani nevyužil odtahu Prostě ABA GLOBAL ASISTANCE jsou zloději a loupežníci Roční karta mně stála 1800kčpeta.smolik píše:Ahoj su v Ustí nad Labem a upadl mi vejfuk-uplně neupadl ale chtělo by to někoho kdo tady má CO a jen to ovařit praskl mi za rezonátorem směrem dozadu když jedu je to děsnej rachot netroufám si dojet s tím dom 260km Jestli někdo máte v Ustí někoho kdo má dílnu nebo umíte dejte vědět sem nebo sms 604539150 Děkuji
Punťa fire, Rosso Tiziano