Při tankování neustále vycvakává pistole
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Při tankování neustále vycvakává pistole
Zdravím, mám problém na svém puntu 1.2 60 '96
při tankování benzinu mi neustále vycvakává tankovací pistole, jako když mám plnou nádrž. zřejmě je ucpané nějaké sítko. musím tankovat opravdu velmi pomalu a při tankování za 500,- je to docela dlouhá doba.
Nevíte někdo co s tím?? Díky
při tankování benzinu mi neustále vycvakává tankovací pistole, jako když mám plnou nádrž. zřejmě je ucpané nějaké sítko. musím tankovat opravdu velmi pomalu a při tankování za 500,- je to docela dlouhá doba.
Nevíte někdo co s tím?? Díky
- Reklama
Re: Při tankování neustále vycvakává pistole
Normální věc u punta, stačí pistoli natočit, a nebo ji trochu povytáhnout, zkus si s tím u pumpy pohrát a uvidíš že to jde
Fiat Punto 1.2 SX60
20 let na hrbu a 195 tis km
20 let na hrbu a 195 tis km
No právě že si s tím hraju už asi rok ... docela mě to přestává bavit tankovat rychlostí kounu za sekundu a po deseti korunách stop a znova...dokonce když jsem povytáhl pistoli mi jednou vystříkl benzin ven z nádrže :/
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, treba ju natočiť trocha smerom dozadu. Keby to mam prirovnať k hodinám tak ju natoč približne na ôsmu hodinu Aspoň mne sa tak najlepšie tankuje a ide to celkom rychlo.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Znamej problem....no ale jak uz bylo recenu natoc pistoli, povytahni ji anebo ji tam vraz nadoraz...me to jde takhle...ale kazdo padne musi bejt natocena...resk181 píše:No právě že si s tím hraju už asi rok ... docela mě to přestává bavit tankovat rychlostí kounu za sekundu a po deseti korunách stop a znova...dokonce když jsem povytáhl pistoli mi jednou vystříkl benzin ven z nádrže :/
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
A nebo netankuj... Ušetříš
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
taky moznost nopeta.smolik píše:A nebo netankuj... Ušetříš
Díky za pomoc )) Jinak já si vždycky myslel, že je to nějakym sejtkem nebo tak něco. Neříkejte, že je to už takhle vyrobený
nejsem znalec ale ja tak vim ze to je uz takhle vyrobeny..resk181 píše:Díky za pomoc )) Jinak já si vždycky myslel, že je to nějakym sejtkem nebo tak něco. Neříkejte, že je to už takhle vyrobený
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak každej se musí naučit jak ji natočit a zasunout aby teklo a nesekalo se... Netankuj ušetříš si nervy čas a peníze A nebo tankuj do kanystru a lej to tam až z něj
Punťa fire, Rosso Tiziano
tiez som sa s tym sral skoro rok kym som sa to ako tak naucil
treba to natocit tak ako ti pisali v prispevkoch nadomnou a pojde to
treba to natocit tak ako ti pisali v prispevkoch nadomnou a pojde to
Punto MK1 55S 1,1 40kW 3dv. r.v. 1996
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
dobrý koment plný dvojsmyslů :Dpeta.smolik píše:Je to tak každej se musí naučit jak ji natočit a zasunout aby teklo a nesekalo se... Netankuj ušetříš si nervy čas a peníze A nebo tankuj do kanystru a lej to tam až z něj
Taky mne to dělá (s nafťákem) ale u nějakých benzinek to už umím u některých to ale nejde
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Ahoj !
Toto jsem tu resil pred pul rokem, ale u Mk2. Nakonec nevyresil ( nemel jsem nervy na neustale pokusy u cerpacek). A ted stejne cepuji jen par l na rozjezdy.
U meho starsiho Punta 1.1 96' jsem se naucil cepovat po pul roce . Stacilo dat hubici temer ( ne uplne) dovnitr a natocit ji ze svisle polohy o 90 ° do zadu ( smerem k zadnimu kufru). A mohl jsem pri tankovani cepovat do cvaknuti ovsem s pridrzovanim aby se nevratila do svisle polohy
U MK2 jsem zatim spravnou polohu nevychytal. Nevim proc to tak je, ale tahle vec me u Punt stve. Bud maji v Italii jine hubice, nebo je to specialitka made in Italy. Proste cepovani do plne u Punt je umeni a nekdy o nervy.
Toto jsem tu resil pred pul rokem, ale u Mk2. Nakonec nevyresil ( nemel jsem nervy na neustale pokusy u cerpacek). A ted stejne cepuji jen par l na rozjezdy.
U meho starsiho Punta 1.1 96' jsem se naucil cepovat po pul roce . Stacilo dat hubici temer ( ne uplne) dovnitr a natocit ji ze svisle polohy o 90 ° do zadu ( smerem k zadnimu kufru). A mohl jsem pri tankovani cepovat do cvaknuti ovsem s pridrzovanim aby se nevratila do svisle polohy
U MK2 jsem zatim spravnou polohu nevychytal. Nevim proc to tak je, ale tahle vec me u Punt stve. Bud maji v Italii jine hubice, nebo je to specialitka made in Italy. Proste cepovani do plne u Punt je umeni a nekdy o nervy.
2008- Fiat Bravo 1.4 T-jet 110kw Emotion +LPG Stag Q-BOX. 2008 Fiat Linea-1.4 T-jet 88kw
no jo no...Punta se nam vsem postaraj o zabavu...
- PsekTekk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No ja prisel na to ze moje Punto diesel nevycvakava kdyz tankuji diesel max coz je pro nakladaky siroka hubice na pistoli.
Fiat punto 1.9 JTD r.v. 2OOO