nejde radio ale kazety jo?

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
snilekrealista
Začátečník

nejde radio ale kazety jo?

Příspěvek od snilekrealista »

ahoj koupila jsem před měsícem Stilo , nešlo rádio ale z ničeho nic mi najednou začalo jít ale asi po týdnu zase nic nechytne,mam starší panel na kazety ty jsou v pohodě ale radio prostě nenaladím jako by nechytalo signal ale občas naskočí a chytí ho ale na chvíli,ale málokdy....čím to může bejt???díky
Reklama

vale46
Začátečník

Re: nejde radio ale kazety jo?

Příspěvek od vale46 »

Ten isty problem mam aj ja s radiom. Islo a asi dva tyzdne nemozem naladit stanice, iba sem tam stanice so silnym signalom a tie po 5km zmiznu tiez. Kupil som druhu antenu, ale nepomohlo. Fakt nevie niekto co s tym?
radek66
Fiaťák

Příspěvek od radek66 »

Asi tuner v prdeli kup druhe mas pokoj cena cca do 50€ max.

http://www.autobazar.eu/sk/fiat-stilo-o ... 64712.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto 1,2 75 koni talianskych
Marea 1,9 TD 100 koni Turínskych
Stilo sw 1,9 JTD MJet 88 KW Grigio tecno 698
mopagi
Začátečník

Příspěvek od mopagi »

Dvě funkční radia na kazety,i s kody mi leží na regálu.Přijeď si a za 600kč ti to i přehodím. Jablonec. :D Obě jsou jako nové můžeš si vybrat.
vale46
Začátečník

Příspěvek od vale46 »

Vcera vecer som radio vybral a kde je napojena antena do radia som to vystriekal s isolom, prostriedok na ochranu elektrickych spojov..... Rano som isiel do roboty radio nic. Prijemne prekvapenie bolo, ked som poobede sadol do auto, tak radio normalne fungovalo. Ubehol som od poobedia 200km a este stale funguje. Dufam ze aj to tak ostane.
radekrat
Znalec

Příspěvek od radekrat »

Trochu OT tady, ale nevite jak zlepsit prijem klasickyho radia? Prijde me ze mi to ladi cim dal hur a nevim cim to je.
motoCvok
Začátečník

Příspěvek od motoCvok »

Ponukam vám na predaj origo radio na kazety inzerat najdete aj na tomto linku http://auto.bazos.sk/inzerat/4629104/FI ... -radio.php" onclick="window.open(this.href);return false; pošlem aj na dobierku ide ako hodinky všetko ok :wink:
FIAT STILO MW 1,8 16V
Odpovědět

Zpět na „Stilo“