Dik za vsetky odpovede...
Moderátoři: peta.smolik, Globusman
mali rozdiel v tom bude....no hlavne ide o to ake bpm ma ta MP3...cim vacsi bpm o to lepsia kvalita zvuku...aspon moj nazor...Kayman píše:V najblizsej dobe sa chystam vymenit komplet hudbu, okrem autoradia, do Punta 2001. Mam vytipovanych par favoritov, no najviac sa mi uz dlhsiu dobu pozdaju nejake tie komponenty od Focal-u ( http://www.bposh.sk/obchod/14-focal" onclick="window.open(this.href);return false; ). Tato znacka mi je dost sympaticka, ich domace repro su celkom slusne a na kvalitu zvuku si relativne dost potrpim. No a to je ten problem. Nepouzivam v aute origos CD ( na to som moc lenivy ) ani napalene ale iPod ( radio mam Pioneer DEH-P7100BT ). Ma vobec zmysel kupovat drahsie repraky pri pocuvani MP3 z iPod-u? Teraz tam mam nejake starsie sonycka, ked som ich kupoval bolo mi to jedno, hlavne aby hraliUrcite si planujem kupit zosik, bez toho to nejde, ale to uz je ina vec. Budem pocut kvalitativny rozdiel naprikald v porovnani s nejakymi lacnejsimi reprakmi?
Dik za vsetky odpovede...
poper25 píše:no neviem, co ma BPM spolocne s kvalitou. To je skor rychlost nahravky ak sa nemylim. Kvalita je vyjadrena v kb/s . Snaz sa nahravat skladby s kvalitou od 256kb/s aspon. Lebo na tych focaloch by si mohol byt nemilo prekvapeny. Niektore radia maju aj zlepseny prenos mp3 suborov do kvality cd nahravky(comu sa ziadna mp3 nevyrovna viac menej) je to v malom aj v tvojom pripade na tom pioneeri. Medzi recou napr. Kenwood ma tuto funkciu zvanu SUPREME.
K tym focalom daj aj adekvatny zosilovac, tvoje radio by malo mat 4v rca vystupy a tam uz je kvalita o dost vyssia ako cez radio. Kedze pises, ze si potrpis na zvuk, tak rozdiel budes poznat od strednej hlasitosti na detailoch az do vyssieho zatazenia. Poriadne tie repra rozohraj a pre vlastne dobro sprav tym repram aj ozvucnice kvalitnejsie, nech to ma aj nejaky bass! Vela zdaru. Len nech ti neodjebe ukostrenie na rca ckach na radiu ako mne... Potom to moze v reprakoch piskat, alebo pukat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |