Povinna prehliadka a zaruka..

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
akarval
Začátečník

Povinna prehliadka a zaruka..

Příspěvek od akarval »

Dobry den kolegovia,

Rad by som napisal nieco pozitivne na sluzby a servis znacky Fiat ale nemozem. Nie je to stazovanie sa ale varovanie..

Bol som na POVINNEJ prehliadke po 50 000 km vo Fiat servise a po troch hodinach cakania som konecne mal auto spat..Spolu s vymenou oleja s filtrov som reklamoval skripajucu sedacku vodica a skripanie laveho predneho kolesa pri plnom vytoceni do prava.

Vysledok..Za olej a filtre 165Euro...sedacka vystriekana nejakym olejovym sprejom a na prednom kolese nic nasli..

Po prejdeni asi 300Km sedacka opat skripe, koleso ani nehovoriac..

Je skoda ze napriek super designu auta a musim povedat ze i kvalite auta to cele stroskota na servise a neodbornosti nasich FIAT TECHNIKOV..potom ze Fiat ako znacka nie je moc oblubena..

P.S. Niekde na webe som sa docital ze neznackove servisne strediska uzavreli dohodu s vyrobcom aut o vykonavani zarucnych zasahov a nutnosti tieto zasahy akceptovat..Neviete nieco o tom????

Asi tolko som xcel..
Reklama

rogi
Znalec

Re: Povinna prehliadka a zaruka..

Příspěvek od rogi »

nie neznačkové sevisy, ale europska unia, to nariadila, lebo už sa nemohli pozerať ako okrádaju značkove servisy zakazníkov, neviem odkial si ale na fore som sa dočital že na západnom slovensku je najlepší original servis na fiat v Dunajskej Strede,
to vrzgajuuce koleso čo najskôr vyrieš, môžeto byť od homokinetickeho klbu, poškodeneho horneho uluženia tlmiča, aj niečo iné a vážnejšie.
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
durkovic
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durkovic »

to akarval:

to maš tak každý kus ine muchy, ani u iných koncernov to nieje lepšie. sedačka spolujazdca u mojho auta - no niečo tam čerka pri prejdení diery inač OK. inač nemám nič.

povinne prehliadky - no ako kde. jeden značkový nie fiat servis ktorý má dobrý personal a objednáva origo diely FIAT vykoná mnohokrát lepšiu prácu ako ktorýkolvek autorizák FIAT kde vedia asi len učtovať. opraviť sedadlo len prestriekaním to nieje oprava... ale čo už.

sam som sa presvedčil a už druhu garančku mi robil pám Kalinič v Slovenskom novom meste, k mojej plnej spokojnosti a cena za olej filtre a doliatie chladiacej kvap. + praca nepresiahla hranicu 100€.

takže asi tak.

ku kvalite servisov fiat na východe - ako tak sa snažia u FIAT VMV pri pracharni v KE - oproti kerfuru.
ex car: Fiat Bravo 2 1.4 16V 66kW
NOW : Ford C-Max FL 1.8 TDCi 91kW/124 ponikov :D
akarval
Začátečník

Příspěvek od akarval »

Okej...
nasiel som na webe ze od maja roku 2010 nie je nutne navstevovat original fiat servis..Co musi splnat neoriginal servis je ze musi byt autorizovany na opravu fiat automobilov. Napriek zasahu a oprave v neoriginalnom servise musi orifinal fiat servis neskor uznat reklamaciu ak sa to netyka v plnej miere predchadzajuceho zakroku.

Ida tolko som xcel..
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.smolik »

Já si pamatuju že když jsem si Punto kupoval jel jsem na garančku do VelMezu ale byl jsem tam jen jednou páč asi za třičtvrtě roku Autosalon Fiat v Mezu rupnul Na další jsem jel do Fiat auto Janíček v NMNM tam jsem se setkal s tak drzým a neomaleným přístupem že jsem tam víc nejel a jezdil jsem dál do Jihlavy PS: Mý rodiče si chtěli koupit před 4 lety Fiata u Janíčka v NMNM ale on je svým přístupem tak odradil že nejen že si nekoupili auto u něj ale nekoupili si ani Fiata a mají SUZUKI IGNIS(i přes počáteční nechuť musím uznat že je to dobrý a kvalitní auto)
Na druhou stranu ale musím říct že není servis jako servis Fiat Auto Duda v Náměšti nad Oslavou je firma s excelentním servisem s velice zkušenými a rychlými zaměstnanci Vždycky mi ve všem vyšli vstříc Takže chválím!!!
Tady se řiká V Třebíči nakupuj u Dudy opravuj PS: servis Fiat v Třebíči nestál nikdy za nic
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Odpovědět

Zpět na „Bravo 2“