Poradte mi pekny spoiler
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Poradte mi pekny spoiler
Cawte dlho rozmyslam aky spoiler by sa k mojmu autu hodil, ci to ma byt obycajny silt alebo pekne sportove kridlo.
Hodte sem vase nazory. Diki
Hodte sem vase nazory. Diki
- Přílohy
-
- Fiat.jpg (93.24 KiB) Zobrazeno 4333 x
Fiat Punto MK2 1.2 16v
- Reklama
Re: Poradte mi pekny spoiler
To máš jedno, hnusný to bude obojí. Ten hustovejfuk ještě můžeš upgradovat rourama vod kamen, hlavně si nezapomeň dokoupit blůflejm.
Punto 55S Mk I
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobrý Málem mi smíchem praskla hlavacorleone píše:To máš jedno, hnusný to bude obojí. Ten hustovejfuk ještě můžeš upgradovat rourama vod kamen, hlavně si nezapomeň dokoupit blůflejm.
Upřímně mk2 má zadek stejně sexy jak 80tiletá bába
Starý dobrý hezký kulatý daleko hezčí jak nový hranatý a křídlem se to nespraví
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- žabak
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo MK II je pěkná a hodí se tam origoš spojler Abarth, spíše otázka do jaké barvy to pak hodíš. Dal bych ho v černé a nebo polepit karbonovou fólii.
Punto MK1 ELX 85_16V 1997 cca 180 000km prodane
FIAT Stilo 1,8 16V Multivagon 2003 cca 110 000km
Honda VT600C Shadow 1994 prodané
http://zabak-momo.rajce.idnes.cz/
FIAT Stilo 1,8 16V Multivagon 2003 cca 110 000km
Honda VT600C Shadow 1994 prodané
http://zabak-momo.rajce.idnes.cz/
zožen si originál zo sportingu podla mna najkrajšie.
- Přílohy
-
- Fotografia0963.jpg (126.58 KiB) Zobrazeno 4230 x
-
- Fotografia0780.jpg (112.75 KiB) Zobrazeno 4230 x
Fiat Punto Mk2 1.2 16v Sporting
Fiat Punto Mk1 1.2 8v Cult
peta.smolik
Tak to je dobrý Málem mi smíchem praskla hlava
Starý dobrý hezký kulatý daleko hezčí jak nový hranatý a křídlem se to nespraví[/quote]
od teba som ešte nič normálne nečítal mohol by si sem hodiť už ten tvoj šperk nech sa zasmejeme aj mi ostatný...
Tak to je dobrý Málem mi smíchem praskla hlava
Starý dobrý hezký kulatý daleko hezčí jak nový hranatý a křídlem se to nespraví[/quote]
od teba som ešte nič normálne nečítal mohol by si sem hodiť už ten tvoj šperk nech sa zasmejeme aj mi ostatný...
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to není tím že čítať písať nevieš
určite to bude tým neviem čo tu vôbec taký ako ty hladajú však pre teba aj plecháče viac autu pasujú neni o čom.
tu sa ťa nikto nepýta na staré 80ročné babky tu išlo o radu na spoiler Mk2 ty obuch
tu sa ťa nikto nepýta na staré 80ročné babky tu išlo o radu na spoiler Mk2 ty obuch
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Hele ty chumaji Kdyby výrobce věděl že slitinový kola jsou k něčemu nebo že budou zlepšovat jízdní vlastnosti auta tak by ty kola tam dával od výroby a to samý je to se spoilerem Když Giugiaro dělal design Punta tak dělal spoiler se kterým se to auto prodávalo Ty vaše spoilery jen zhoršujou jízdní vlastnosti a aerodynamiku ale je to vaše věc Proti tuningu nic nemám ale ani pro něj Jenže já mám dojem že ty ani nevíš kdo je Giugiaro a co to je design natož aerodynamika Nebo víš???kappy píše:určite to bude tým neviem čo tu vôbec taký ako ty hladajú však pre teba aj plecháče viac autu pasujú neni o čom.
myslim ze by si si mal vysetrit zrak a pozriet sa lepsie na svoje Mk 1peta.smolik píše:Tak to je dobrý Málem mi smíchem praskla hlavacorleone píše:To máš jedno, hnusný to bude obojí. Ten hustovejfuk ještě můžeš upgradovat rourama vod kamen, hlavně si nezapomeň dokoupit blůflejm.
Starý dobrý hezký kulatý daleko hezčí jak nový hranatý a křídlem se to nespraví
Fiat Punto MK2 1.2 16v
kappy píše:zožen si originál zo sportingu podla mna najkrajšie.
No moze byt len neviem kde to zozeniem, ale rozmyslam nad tym to http://plasttuningshop.eu/index.php?mai ... ts_id=1854" onclick="window.open(this.href);return false;kappy píše:zožen si originál zo sportingu podla mna najkrajšie.
Alebo take ako mal Puff
Fiat Punto MK2 1.2 16v
a zase ideš na mna z takýmito pičovinami to nééééé ty "Giugiaro"peta.smolik píše:Hele ty chumaji Kdyby výrobce věděl že slitinový kola jsou k něčemu nebo že budou zlepšovat jízdní vlastnosti auta tak by ty kola tam dával od výroby a to samý je to se spoilerem Když Giugiaro dělal design Punta tak dělal spoiler se kterým se to auto prodávalo Ty vaše spoilery jen zhoršujou jízdní vlastnosti a aerodynamiku ale je to vaše věc Proti tuningu nic nemám ale ani pro něj Jenže já mám dojem že ty ani nevíš kdo je Giugiaro a co to je design natož aerodynamika Nebo víš???kappy píše:určite to bude tým neviem čo tu vôbec taký ako ty hladajú však pre teba aj plecháče viac autu pasujú neni o čom.
Naposledy upravil(a) kappy dne 16 srp 2010, 21:22, celkem upraveno 1 x.
Ferrarino píše:
No moze byt len neviem kde to zozeniem, ale rozmyslam nad tym to http://plasttuningshop.eu/index.php?mai ... ts_id=1854" onclick="window.open(this.href);return false;
Alebo take ako mal Puff[/quote]
čo ti ja viem je to na tebe ja mám rád decent
No moze byt len neviem kde to zozeniem, ale rozmyslam nad tym to http://plasttuningshop.eu/index.php?mai ... ts_id=1854" onclick="window.open(this.href);return false;
Alebo take ako mal Puff[/quote]
čo ti ja viem je to na tebe ja mám rád decent
Koukám, že se nám tu velice rozšířili "odborníci"... Nechápu jednu věc - proč někdo vůbec odpovídá na tenhle topic, když nedokáže ani poradit a jen blbě pindá? Když tam ten kluk to křídlo, ať si ho tam dá, no ne? Stejně tak výfuk - líbí se mu, tak co. Ostatním je po tom hovno. Kdyby chtěl, aby mu někdo kdákal do auta, nepojmenuje tohle téma "Poraďte mi pěkný spoiler", ale třeba "Pohaňte mi auto".. Dřív to tu takhle nechodilo a najednou se odněkud z prdele objeví jedinci, jejichž jedinou náplní je dělat tady rozbroje a celý to tu rozeštvou. Když jsem tady kdysi začínal a chtěl poradit, dostal jsem většinou radu a ne pohrdavej posměšek.
Ať nejsem úplně OT: Na Punto II bych asi fakt volil něco z "originální" produkce, třeba z toho Sportingu, jak tu kdosi psal. Asi bych se vyhnul nějakým extrémům, pokud to auto samo o sobě není nějakej extrém.
Ať nejsem úplně OT: Na Punto II bych asi fakt volil něco z "originální" produkce, třeba z toho Sportingu, jak tu kdosi psal. Asi bych se vyhnul nějakým extrémům, pokud to auto samo o sobě není nějakej extrém.
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
presne tak nemajú tu čo robiť "Zkušení Fiaťáci"Hannibal píše: Koukám, že se nám tu velice rozšířili "odborníci"... Nechápu jednu věc - proč někdo vůbec odpovídá na tenhle topic, když nedokáže ani poradit a jen blbě pindá? Když tam ten kluk to křídlo, ať si ho tam dá, no ne? Stejně tak výfuk - líbí se mu, tak co. Ostatním je po tom hovno. Kdyby chtěl, aby mu někdo kdákal do auta, nepojmenuje tohle téma "Poraďte mi pěkný spoiler", ale třeba "Pohaňte mi auto".. Dřív to tu takhle nechodilo a najednou se odněkud z prdele objeví jedinci, jejichž jedinou náplní je dělat tady rozbroje a celý to tu rozeštvou. Když jsem tady kdysi začínal a chtěl poradit, dostal jsem většinou radu a ne pohrdavej posměšek.