Privela kysliku vo vyfukovych plynoch - MK2

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Emcik
Začátečník

Privela kysliku vo vyfukovych plynoch - MK2

Příspěvek od Emcik »

Ahojte.

Pri emisnej kontrole mi povedali ze mam vo vyfukovych plynoch prilis vela kyslika (maximalne moze byt hodnota 1 a ja som mal okolo 7). Chlapik mi povedal ze to bude urcite deravy vyfuk. Vyfuk som skontroloval od zvodov motora az po koncovy tlmic, ale dieru som nenasiel, vyfuk je v pomerne dobrom stave. Nenasiel som ani miesto kde by boli sadze a pri zapchatom vyfuku som nepocul plyny unikat z ineho miesta.
Na emisnej mi tiez povedali ze to lambda sondou vraj byt nemoze.
Viete niekto v com by mohol byt problem? Nechcem zbytocne kupovat nove diely vyfuku ak to v tom nebude. Mam Punto MK2 1,2 8V r.v. 2000.
Vdaka.
Reklama

Pepik
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Privela kysliku vo vyfukovych plynoch - MK2

Příspěvek od Pepik »

Emcik píše:Ahojte.

Pri emisnej kontrole mi povedali ze mam vo vyfukovych plynoch prilis vela kyslika (maximalne moze byt hodnota 1 a ja som mal okolo 7). Chlapik mi povedal ze to bude urcite deravy vyfuk. Vyfuk som skontroloval od zvodov motora az po koncovy tlmic, ale dieru som nenasiel, vyfuk je v pomerne dobrom stave. Nenasiel som ani miesto kde by boli sadze a pri zapchatom vyfuku som nepocul plyny unikat z ineho miesta.
Na emisnej mi tiez povedali ze to lambda sondou vraj byt nemoze.
Viete niekto v com by mohol byt problem? Nechcem zbytocne kupovat nove diely vyfuku ak to v tom nebude. Mam Punto MK2 1,2 8V r.v. 2000.
Vdaka.
A k vůli tomu,že produkuješ kyslík si neprošel emisemi? :lol:
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
Emcik
Začátečník

Re: Privela kysliku vo vyfukovych plynoch - MK2

Příspěvek od Emcik »

No prave problem je v tom ze ten kyslik neprodukujem, ale asi ho to niekde to niekde prisava, akurat ze nemam tusenie kde :)... Preto som chcel vediet ci s tym uz niekto nema skusenosti...
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“