dna 6.jula2010 som naštívil predajnu kde som kuupil Bravo2, tak ukončenie hadice sania sa u modelu plus2010 nedodaava

ale idem k ku spotrebe, mam už vyše tristo km a priemerna spotreba 5.8 litra, jazdím kľudne a do 3000 otačok, zatial

Moderátor: peta.smolik
6,5 l/100 km je supr spotřeba, holt ty dnešní motory potřebují pořád míň a míň žrádla, byť se zároveň zvětšuje hmotnost aut. Já byl na dovči v Jeseníkách, takže klikaté cesty, kopečky, časté řazení, cesta na místo a zpět (celkem asi 490 km) a PP ukazoval průměrnou spotřebu 4,8 l. Pravda, mám chrochtadlo, ale i tak super, ne?vlcekd píše:Třinec - Dubrovník, 1251 km, prům. spotřeba dle palubního počítače 6,5 l/100km (pohodová jízda kolem 130km/h, občas cihla na pedálu), 4 cestující, kufr naplněný k prasknutí, auto doslova sedělo. Po návratu zpět z dovolené se tachometr zastavil na 2723 km a průměrná spotřeba ukázala hodnotu 6,9 l/100km (cestou zpět - svižná jízda, častěji cihla na pedálu). Myslím, že slušná práce...![]()
![]()
Ano, a nebo mít motor v naftě, pak jezdíš se spotřebou kolem 5 l.rogi píše:"limon" rýchlostní limit je aj 130km/hpoužívaš aj 6tí rýchlostní stupeň
a ešte jedna finta, okrem brzdenia motorom, ak sa rozbehneš na požadovanú rýchlosť, stačí o trošku povoliť plynový pedál ale tak aby rýchlosť neklesla a spotreba padne aj o pollitra
ak jazdíš dlhšie trasy bolo by dobre mať tempomat, ten vie lepšie narábať s plynom ako človek
Já měl po včerejší jízdě po dálnici v rozmezí mezi 120 - 130 km/hod v autě 3 osoby najeto 380 km spotřebu 6,5l/100 km. A jak tady psali jiní lehká noha na plynulimon píše:Nerozumiem ako sa niektorym z Vas da dosiahnut dlhodoba spotreba na motore 1.4 66kw pod 7l. Ja jazdim 50% mesto a 50% dialnica a priemerka je 7.4 v lete a 7.8 v zime. Nejazdim agresivne. Som schopny moj 65km usek do prace a spat prejst aj za 6.7l ale dlhodobo(= rozumej na plnu nadrz alebo niekolko tyzdnov) nie som schopny ist pod 7l. Jazdim obycajne v rozpati 3000-3500 otacok v ramci rychlostnych limitov.
Podle mě Bravo ukazuje mezní hodnoty okamžité spotřeby 2,0 a 25,0 l/100 km. Beru to podle svého nafťáka a nastavení bude asi u všech verzí stejné. Schválně zkus při rozjezdu šlápnou na plyn co to dá a uvidíš sám, jestli displej ukáže víc, než jsem tu uváděl! Okamžitou spotřebu 2,0 l budeš mít i při jízdě z kopce při vyřazené rychlosti.dusan10 píše:Mám Bravo 1,4 Multi air, ale momentálnu spotrebu na zaradenej rýchlosti dole kopcom mi pri brzdení motorom neukazuje 0, ale 2 l..Robí to aj niekomu z vás, na Svifte mi pri takejto jazde ukazovalo 0l.Bol by som rád ak by sa ozval aj niekto s turbo motorom. Ďakujem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |