Koupě Fiata Stila Kombi

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Luca30
Začátečník

Koupě Fiata Stila Kombi

Příspěvek od Luca30 »

Zdravím všechny příznivce Stilů,
sháníme nové rodinné vozítko větších rozměrů a jako jeden z mála se nám zamlouvá Stilo..jelikož má větší kufr, který potřebujeme kvůli našemu rozměrnému kočárku i rodině.
Chtěla jsem se zeptat co si myslíte o tomhle inzerátu, zda je cena úměrná jeho výbavě nebo je mnohem vyšší než by měla. Na co si připádně dát pozor při koupi. Děkuji za každou radu.

http://www.e-autobazar.com/soubory_auto ... azaru=true" onclick="window.open(this.href);return false;
Reklama

ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě Fiata Stila Kombi

Příspěvek od ekr1 »

Luca30 píše:Zdravím všechny příznivce Stilů,
sháníme nové rodinné vozítko větších rozměrů a jako jeden z mála se nám zamlouvá Stilo..jelikož má větší kufr, který potřebujeme kvůli našemu rozměrnému kočárku i rodině.
Chtěla jsem se zeptat co si myslíte o tomhle inzerátu, zda je cena úměrná jeho výbavě nebo je mnohem vyšší než by měla. Na co si připádně dát pozor při koupi. Děkuji za každou radu.

http://www.e-autobazar.com/soubory_auto ... azaru=true" onclick="window.open(this.href);return false;

V tomhle ti nikdo neporadí,je to kus od kusu zkus kouknout ještě tady, http://www.gabriel-net.de/forum/forumdisplay.php?f=35" onclick="window.open(this.href);return false;
Je tam toho o Stilu spousty napsáno.Já když kupoval Stilo taky jsem se tam inspiroval.
Je těžko radit u auta s tolika kilometry najetými,nemůžeš ani vědět jestli to není případně i stočeno,dneska se dá i bouračka dobře spravit že to na první pohled nepoznáš.
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

Je to podle interiéru vůz po faceliftu ten mám taky,zde by už měly být vychytány všechny mouchy které trápily vozy do roku výroby 04. Takzvaná Mjednička by mělo být auto v zadu s mříží,ani nepíšou který to je majitel.Nebo si to pletu s N1 ?
přeji šťastnou ruku při koupi 8)
Luca30
Začátečník

Příspěvek od Luca30 »

Tak jsme se včera na to byli podívat a já co se tedy týká vzhledu, protože to beru laik, tak u mě naprostá jednička :wink: Krásný, prostorný interiér...dokonce to má posuv těch zadních sedaček a uprostřed tu vychytávku na lyže...takže taky další plusy...akorát pánovi nedávno někdo odřel levý nárazník, tak prý to nechá ještě spravit a že mu něco ještě nesedí v motoru, nějaký divný zvuk když najede na nerovný povrch..no kamoš zkoušl kola a možná do budou čepy či co...takže počkáme až to opraví, já si s tím zajedu ke známýmu do servisu a on mi řekne v jakým je to opravdu technickým stavu případně kolik by mě stály opravy jestli se to auto vyplatí či ne...naštěstí borec se toho chce zbavit, tak případně říkal že by i slevnil podle toho kolik by stály ty opravy....takže držte pěsti ať to dobře dopadne...

On je tedy druhý majitel má to přes dva roky, koupil to od a ted nevím firmy že to měl pán jako služební a používal to jen on v Praze a okolí, takže to musíme opravdu nechat pořádně zkontrolovat aby to nebylo na odpis, když to byl služebák..
Tady ten pán to má také jako rodinné vozidlo s dvěma dětmi a říkal že je nadmíru spokojen, byl s tím v Chorvatsku spotřeba tam asi 5,5 l a tady okolo 6,3 l....
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

Tak to vypadá dobře,přeji šťastnou ruku při koupi.Jediné co bych asi udělal,že bych zajel na technickou kontrolu a nechal si udělat tkz.předtechniku,strojí to kolem 200 kč a udělá se vlastně celý podvozek na mučidlech a jsou vidět problémy na nápravách.Nechat zkontrolovat i zadní nápravu,bývá vytlučené uložení,no a součástí je i válcová zkušebna brzd,dále regloskop světel.Myslím že se to za tu cenu vyplatí,já takhle chodím i se svým vozem.
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

to co bolo raz sluzobne by som zasadne nebral (je jedno co ti povedia) pokial nepoznam cloveka co na nom jazdil...
pripadne potom masivnu zlavu...
kazdopadne rozhodnutie je na tebe. vela stastia.
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Luca30
Začátečník

Příspěvek od Luca30 »

Právě proto že to bylo služební, tak hlavně na to si chci dát pozor po stránce technické...jak říkám náš technik v servise na to jukne, nacení případné opravy a podle toho budu chtít slevu...jinak z toho že to bylo služební mám taky strach, ale já měla třeba firemní fabii novou přes dva roky a šlapala jak hodinky, ale je to o tom jak s tím člověk jezdil na to měla na jízdu do práce a občas na nějakou tu služební jízdu..
eddie81
Začátečník

Příspěvek od eddie81 »

ahoj,

ja zrovna stilo prodávám,..

mrkni se na toto:

http://auto.bazos.cz/inzerat/6786199/Fi ... ynamic.php" onclick="window.open(this.href);return false;
radek66
Fiaťák

Příspěvek od radek66 »

Srandujete ??
Punto 1,2 75 koni talianskych
Marea 1,9 TD 100 koni Turínskych
Stilo sw 1,9 JTD MJet 88 KW Grigio tecno 698
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

asi to nebude este mjet z 2004....nie? :?
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Minimaxa
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Minimaxa »

115PS (85kw) 8V je JTD
www.minimaxa.cz
Odpovědět