Už jste někdo měli možnost porovnat v praxi?
Tadyhle chválí toho ropáka, tady zase vychvalovali benzín.
PS: Aby bylo jasno o mých názorech - správný auto MUSÍ PAPKAT BENZÍN, nafta patří do kamen a do kombajnu, proto mám (pardón, moja drahá 1/2 má - já to enem platím.... ) doma "tu druhou".... a MAX spokojenost. Jenom mě TEORETICKY zajímá, O KOLIK JSOU JÍZDNÍ VLASTNOSTI JINÉ.....
SROVNÁNÍ: 1.3 JTD Cross 4x4 vs 1.2i Climbing 4x4
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Zdravím! Než jsem koupil svou pandu, tak jsem si vyzkoušel benzíňák i naftu. Projel jsem se v Crossu. Auto bylo hbitější, trochu hlučnější, vibrací jsem si nevšiml. Určitě je to auto hbitější, má menší spotřebu a větší dojezd. Ale ta cena. Dát o 100.000,- více za minivůz se mi nechtělo. Tak jsem volil benziňák. Je trochu líný, ale v tom si dobře rozumíme. Zatím jsem spokojený, hlavně se spotřebou.
georgius1 - Panda 4x4 1,2 Climbing
@georgius the first: Dík. Když jsem objednával pandici pro drahou 1/2, tak v oplastovaným provedení (zaplaťpanbu za ty plasty, bez nich by byla už orvaná jak samica... ), tak jedinou volbou byl Climbing 1.2i ...
Ropáka bysem stejně nechtěl....
Když už se něgdy (vyjímečně... ) dostanu ke kniplu, tak mi rozhodně nepřipadá líná..... pravda, dynamikou "lehce" zaostává za mým dosluhujícím služebně-soukromým přibližovadlem (O-I 1.8T, taky 4-hrab).... ale lenoch to rozhodně néni.....
Mno, a jak nemám rád ropáci, tak asi brzo jednoho dostanu přidělenýho ....
Ropáka bysem stejně nechtěl....
Když už se něgdy (vyjímečně... ) dostanu ke kniplu, tak mi rozhodně nepřipadá líná..... pravda, dynamikou "lehce" zaostává za mým dosluhujícím služebně-soukromým přibližovadlem (O-I 1.8T, taky 4-hrab).... ale lenoch to rozhodně néni.....
Mno, a jak nemám rád ropáci, tak asi brzo jednoho dostanu přidělenýho ....
Pandice 4x4 1.2i Climbing MR2006