ahoj,
mam menší problém, mam teda vymlácený přední ramena, se kterýma počítám na výměnu ale vždy když jedu do kopce neco mi při najetí na nerovnost vrzne, je to dost nepříjemný a zdá se mě, že to jde zezadu, ale na zadní nápravě jsou nové tlumiče + nové silenbloky nápravy.
nevíte někdo, co by to mohlo bejt,.. možná je to od těch ramen, ale nevím, zdá se mě že to jde odzadu,..
díky
podivné vrzání
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: podivné vrzání
Mel sem vrzavej zvuk zepredu pri prejeti nerovnosti nebo i pomalym rozjizdeni a brzdeni. Bylo to ulozeni tlumicu, celkem draha sranda, vymena me prisla na 6tisic.
jo to je možný ale to uložení mám taky nové,..6tis jo to sedí,..
ed81.
ed81.
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
mne nieco strasne vrzgalo v predu pri nerovnostiach a ukazalo sa, ze je porusene puzdro guloveho capu. ten bol suchy a vrzgal. vstrek maziva, kusok silikonu na to a hotovo. neviem vsak, ci je to aj tvoj pripad.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
a ten čep ti vrzal na přední nápravě?,..mě vrže zadní,..teda asi. ale možná až vyměním ty přední ramena, tak tp třeba přestane, ještě mě napadlo esli by to nemohly bejt brzdové desky,..mam kotouče i vzaduSHANE54 píše:mne nieco strasne vrzgalo v predu pri nerovnostiach a ukazalo sa, ze je porusene puzdro guloveho capu. ten bol suchy a vrzgal. vstrek maziva, kusok silikonu na to a hotovo. neviem vsak, ci je to aj tvoj pripad.
ale dík za tip
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
kotuce vzadu ma kazdy...eddie81 píše:a ten čep ti vrzal na přední nápravě?,..mě vrže zadní,..teda asi. ale možná až vyměním ty přední ramena, tak tp třeba přestane, ještě mě napadlo esli by to nemohly bejt brzdové desky,..mam kotouče i vzaduSHANE54 píše:mne nieco strasne vrzgalo v predu pri nerovnostiach a ukazalo sa, ze je porusene puzdro guloveho capu. ten bol suchy a vrzgal. vstrek maziva, kusok silikonu na to a hotovo. neviem vsak, ci je to aj tvoj pripad.
ale dík za tip
no ked to ide od zadu, tak by to mohlo byt to vrchne ulozenie tlmicov.treba nadvihnut a pohrat sa s napravami, a hned to najdes.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
dnes si jdu pro auto do servisu, tak jsem zvědav kolik ze mne zas vyletí a co bylo za podivným vrzáním ze zadní nápravy,..uvidíme, tak pak napíšu.