Kupil som toto auto z jedneho bazaru. Popozerali sme ho previezli sa. Vsetko bolo v poriadku az na kozmeticke vady, s ktorymi som bol zmiereny. Po podpisani zmluvy sme sli domov i s novym prirastkom. Na ceste domov vsak auto prestalo tahat v nizkych otackach (muselo ist cez 2,5 tis aby ako tak islo). Volal som majitelovi, ze co mi zatajil o tom aute a co to s tym autom je. No on tvrdil ze nevie, ze s nim normalne jazdieval do prace (udajne filter, sviecky). Boli sme skoro doma tak ze to nechame pozriet v servise. Dosli sme skoro az domov, no par km od domu sa stalo to najhorsie ked auto z nicoho nic zhaslo a vyplo sa. Posilovac, brzdy samozrejme off. Esteze som bol na rovinke a nesiel som rychlo no i tak som mal problemy s bezpecnym zastavenim. Pokusal som sa to este zajazdy nahodit, ale bezvysledne. Auto ani neskrtlo. Baterka je v poriadku no starter sa ani len neotoci, necukne.
Nestretli ste sa s tymto problemom, alebo niecim podobnym. Co by mohol byt kamen urazu (elektrika, kusnuty motor - auto plynule vyplo nic necuklo tak asi nie, tesnenie, poistky ...). Bolo to mojich najhorsich 100 km na aute

Hoc aku radu ocenim.
Dakujem za skoru odpoved .