Ahoj
mám problém. Večer jsem přijel autem k baráku a všechno v pohodě. Bohužel už jsem druhej den ráno nenastartoval. Jen probliklo radio a nešli světla, centrální zamykání. Cca po 3 dnech už světla šli, radio take a centralni zamykani take. Zkusil jsem nabit autobaterii a to nepomohlo. Přijel kamoš a dal jsem tam jeho baterku a auto nastartoval hnedka na poprvé. Byl jsem rád a šel hnedka pro novou autobaterii. Dal jsem ji do auta a všechno v pohodě. Druhy den jsem jel do obchodu a když jsem jel zpátky tak jsem auto nastartoval asi až na potřetí. A dneska už ho nenastartuji vubec. Po otočení klíčkem jen něco zabzučí až zapiská a konec. Viděl bych to na startér, ale nejsem si tim uplně jist.
Měl někdo něco podobného nebo ví co s tím ?
Budu rád za každé rady.
Fiat Palio 1.2, rok vyroby 1998
Nestartuje
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
Nestartuje
Fiat Palio Weekend 1.2, r.v. 1998
- Reklama
Re: Nestartuje
vypadá to,že ti něco mocně ždíme baterku.změř odběr v klidu,měl by být v řádu mA
Palio weekend 1,6 16v 100 po smrti
-
- Začátečník
je nějaka možnost si to změřit doma ? žadny měřák ani multimetr nemám
obětuj 200 peněz a kup si multimetr,využiješ ho i jinde
nedá se říct změřit,ale spíš orientačně zkoušet by to mělo jít slabou žárovkou
nedá se říct změřit,ale spíš orientačně zkoušet by to mělo jít slabou žárovkou
-
- Začátečník
ok koupit ho nebude problém
ted jen mi prosím porad co a jak kde zkoušet, jsem v tomto absolutně out
ted jen mi prosím porad co a jak kde zkoušet, jsem v tomto absolutně out
mulťák nastav na nejvyšší rozsah,měl bys tam mít 10A.některé multi mají tři zdířky-musíš přehodit červený hrot.
odpoj baterku (+ nebo-,to je jedno) a vřaď mulťák,tzn. že jeden měřící hrot dáš na baterku a druhý na svorku(proud protéká měřákem)
pak už jen přečti display,na případné - před číslem neber ohled.jestli tam bude 0,musíš přepnout rozsah na menší,červený hrot dát do
původní zdířky a připojit zpátky.takhle postupuj,až se ti objeví nějaká hodnota.
odpoj baterku (+ nebo-,to je jedno) a vřaď mulťák,tzn. že jeden měřící hrot dáš na baterku a druhý na svorku(proud protéká měřákem)
pak už jen přečti display,na případné - před číslem neber ohled.jestli tam bude 0,musíš přepnout rozsah na menší,červený hrot dát do
původní zdířky a připojit zpátky.takhle postupuj,až se ti objeví nějaká hodnota.