HELP - imobilizer(CODE) sviti,auto nestartuje,klíče....
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - imobilizer(CODE) sviti,auto nestartuje,klíče....
Ahoj lidi.
mam Punto 60sx r.v.97 a nekdy se mi stane, ze mi nezhasne kontrolka klice(code), ale auto mi normalne nastartuje a jede ok.
Pak se mi zase naopak uz 3x stalo, ze nic nesvitilo, ale auto nechtelo nastartovat. Jinak startuje vzdycky perfektne.
Nemate nekdo manual na tohohle puntu v cestine a elektronicky podobe?
Diky mif
mam Punto 60sx r.v.97 a nekdy se mi stane, ze mi nezhasne kontrolka klice(code), ale auto mi normalne nastartuje a jede ok.
Pak se mi zase naopak uz 3x stalo, ze nic nesvitilo, ale auto nechtelo nastartovat. Jinak startuje vzdycky perfektne.
Nemate nekdo manual na tohohle puntu v cestine a elektronicky podobe?
Diky mif
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Broky
Zdvavím tě, já měl to samé. Startoval jsem a najednou nechtělo naskočit. pořád jsem startoval tak po desáté to naskočilo, tak to šlo několikrát po sobě a já přemýšlel co s tím je, pak jsem si ale všiml že mi svítí kontrolka CODE. Stále se to opakovalo a nezbylo mi noc jiného než zajet do Fiatu. Tam mi překodovali imobilizér a všechny klíče za litr...
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Me rekli ve Fiatu, ze je nepravdepodobny, aby to bylo v imobilizeru, ze to bude v klici a ze mi za 2200.- udelaj novej.
A to prej muzu bejt rad, ze mam Master klic, ze s nim jde nakodovat novej klic. Kdybych ho nemel, tak bych prej musel koupit klice, zamky, ridici jednotku a imobilizer.
S cenama ve Fiatu bych rekl ze by me to prislo tak na 25000.-
A to prej muzu bejt rad, ze mam Master klic, ze s nim jde nakodovat novej klic. Kdybych ho nemel, tak bych prej musel koupit klice, zamky, ridici jednotku a imobilizer.
S cenama ve Fiatu bych rekl ze by me to prislo tak na 25000.-
Mám jednu otázku ohľadne kľučov na MKII. Ja keď som auto kupoval tak som dostal 2 modré kľúče a kodovaciu kartu kde sú dva kódy (electronic a mechanical). Bol aj k MKII dodávaný ten červený kľúč? Ten chlapík čo som to od neho kupoval mi tvrdil, že on ho pri kúpe nedostal. Ani v papieroch čo mi k autu dal o ňom nieje zmienka. Ďik
Tak isto som kupoval MKII a to isté mi tvrdil dedo od ktorého som bral auto. Len dva modré kľúče.stanly píše:Mám jednu otázku ohľadne kľučov na MKII. Ja keď som auto kupoval tak som dostal 2 modré kľúče a kodovaciu kartu kde sú dva kódy (electronic a mechanical). Bol aj k MKII dodávaný ten červený kľúč? Ten chlapík čo som to od neho kupoval mi tvrdil, že on ho pri kúpe nedostal. Ani v papieroch čo mi k autu dal o ňom nieje zmienka. Ďik
Fiat Punto II 1.2 8V ELX
OS Ubuntu Linux
OS Ubuntu Linux
Podle myho zadnej cervenej(ani zelenej, ani hnedej, ani duhovej...) klic neni. Ja sem mel taky akorat 2 modry.stanly píše:Mám jednu otázku ohľadne kľučov na MKII. Ja keď som auto kupoval tak som dostal 2 modré kľúče a kodovaciu kartu kde sú dva kódy (electronic a mechanical). Bol aj k MKII dodávaný ten červený kľúč? Ten chlapík čo som to od neho kupoval mi tvrdil, že on ho pri kúpe nedostal. Ani v papieroch čo mi k autu dal o ňom nieje zmienka. Ďik
Vim ze k Ducatu, se kterym jezdim, je master-key(kterej ale neni cervenej), ale ten je na firmě a do ruky mi ho nedaj. Nevim jestli neco podobnyho existuje i k osobnimu autu.
Osobna skusenost Punto2:
Kedze som nemal nic okrem jedneho kluca tak,
najskor som siel do klucovej sluzby, kde mi chlapik spravil kluc s "prazdnym kodom" (1300,-)", a poslal ma ho nacipovat do fiatu. Tam mi povedali ze takto to nepojde, tak som si bol spet pre peniaze. A funguje to takto: Podla cisla karoserie mi objednali vo fiate presny kluc(2000), kodovaciu kartu (600), a ked mi to prislo tak mi zobrali auto do dielne dal som im stary kluc a nacipovali mi oba aj stari aj novy s tym ze ak som doma neaky zabudol tak s tym uz nenastartujem. Ovsem stalo ma to (750)
Dozvedel som sa este ze keby mam Punto1 tak mi staci zaplatit tych 1300 v klucovej sluzbe.
Nebola sranda dva tyzdne po kupe auta zalozit do penazenky dalsi dlhopis v nominalnej hodnote 3750,- ale co uz.
Kedze som nemal nic okrem jedneho kluca tak,
najskor som siel do klucovej sluzby, kde mi chlapik spravil kluc s "prazdnym kodom" (1300,-)", a poslal ma ho nacipovat do fiatu. Tam mi povedali ze takto to nepojde, tak som si bol spet pre peniaze. A funguje to takto: Podla cisla karoserie mi objednali vo fiate presny kluc(2000), kodovaciu kartu (600), a ked mi to prislo tak mi zobrali auto do dielne dal som im stary kluc a nacipovali mi oba aj stari aj novy s tym ze ak som doma neaky zabudol tak s tym uz nenastartujem. Ovsem stalo ma to (750)
Dozvedel som sa este ze keby mam Punto1 tak mi staci zaplatit tych 1300 v klucovej sluzbe.
Nebola sranda dva tyzdne po kupe auta zalozit do penazenky dalsi dlhopis v nominalnej hodnote 3750,- ale co uz.