Zdravím Vás Punťáci,
mám taky problém s vyhřívání zadního okna. Když zapnu vypínač vyhřívání tak se rožne kontrolka a cvakne taky relátko. Zkusil jsem vyměnit pojistku i relátko ale nic se nezměnilo, prostě dozadu nejde proud.
Proměřil jsem spirálu okna a ta je Ok, už vzadu na dotykových kontaktech není žádný proud. Problém musí být někde mezi relátkem a kontakty vzadu na dveřích.
Nevíte náhodou jestli je to někde po cestě dozadu spojené ještě nějakým konektorem který může být zaoxidovaný ?? Nevěřím že je jednoduše přerušený kabel jen tak sám od sebe. Třeba se to ještě někde spojuje ????
Díky všem
Ještě jednou zadní okno
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou zadní okno
Fiat Punto 75 SX, r.v. 1994
Opel Omega B caravan 2,0l, 16V
- Reklama
Re: Ještě jednou zadní okno
Stejný problém jsem řešil u felicie. V kufru byl konektor a v něm napětí, ale na okně napětí nebylo. Konektor se zdál být v pořádku asi špatnej káblík nejspíš v místě přechodu do dveří při každém otevření a zavření se tam pohybuje. Od konektoru jsem natáhl nový kadek a je po problému.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě jednou zadní okno
Právě že na konektoru u pátých dveří už to napětí není. Vepředu v autě u relatka proud je a vzadu u konektoru už ne. Někde se ztratil na cestě dozadu. Proto se ptám jestli se náhodou někde uprostřed nenachází ještě jedna kostka co by spojovala svazek drátů. Nechce se mi teď v zimě venku rozebírat auto ale zase se mi nechce čekat až do léta kdy už to vyhřívání není potřeba.jendasob píše:Stejný problém jsem řešil u felicie. V kufru byl konektor a v něm napětí, ale na okně napětí nebylo. Konektor se zdál být v pořádku asi špatnej káblík nejspíš v místě přechodu do dveří při každém otevření a zavření se tam pohybuje. Od konektoru jsem natáhl nový kadek a je po problému.
Fiat Punto 75 SX, r.v. 1994