Zohnal som nedavno narazniky si vo svojej farbe auta...a maju aj hmlovky,,,potreboval by som vediet kedze budem zapajat aj hmlovky ci ta kabelaz ktora vedie k styrom vypinacom na palubovke(ktore su pod vetrakmi)..z toho su dve zapojene,jeden na vyhrievenia skla celneho,druhy na zapnutie hmlovky zadnej,a ostatne 2 su volne ..ci ta kabelaz ktora vedie do cokoladky obsahuje uz aj kable ako pripravu na vypinac hmlovky? Cokoladka je taka biela a donej vedu 6 kable..,a cokoladka sa pripaja potom na panel na ktorom su tie styri vypinace..a potrebujem vediet ci z tych 6 kablikov sluzia nejake aj ako priprava na hmlovky..dik za radu
Na aute som este hmlovky nemal...pojdu teraz prvykrat
Punto Mk1-priprava na hmlovky k vypinacom
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Punto Mk1-priprava na hmlovky k vypinacom
mozes to urobit aj tak,ze predne hmlovky budes zapinat zaroven spolu so zadnymi a pouzijes uz existujuci ovladac,na jednom punte som to tak riesil a v pohode to funguje
A mimochodom punto nema vyhrievane celne sklo, ale zadne sklo.
A mimochodom punto nema vyhrievane celne sklo, ale zadne sklo.
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
no mas pravdu aj to je moznost,ale je to aj dobre aj nie,niekedy clovek si ziada iba predne,,co sa tyka toho vyhrevu tak aspon viem,este som tie dve tlacitka nepouzival
..,iba ostatne ohrevy a klasika svetla

-
- Všeználek
nechcem vytvarat novu temu thak to hodim sem...chcem si kupit hmlovky na svoje punto, lenze otvory v narazniku nemam..je naraznik s dierami inak rieseny z vnutornej strany na uchytenie hmloviek alebo je rovnaky ako naraznik ktory otvor nema? zapojenie planujem na ten jeden vypinac spolu so zadnymi hmlovkami..
hiiss..kedy sa ti ziada zapnut len predne hmllovky? to ma fakt zaujalo
hiiss..kedy sa ti ziada zapnut len predne hmllovky? to ma fakt zaujalo
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Puntoracer
No je to urcite dobre hlavne za hmly,ti to pekne rozsvieti do stran a lepsie vidis,hlavne ludi co chodia po krajnici za hmly ich lepsie zbadas,takze pekne osvieti okraje drahy a mierne pred tebou a zosilny spolu so stretavackami viditelnost,dialkove pocas hmly nieje moc dobre zapinat,lebo vznikne pred tebou este akoby vacsia hmla
,no a je dovolene hmlovky za dazdiveho pocasia alebo hmly pouzivat,
No je to urcite dobre hlavne za hmly,ti to pekne rozsvieti do stran a lepsie vidis,hlavne ludi co chodia po krajnici za hmly ich lepsie zbadas,takze pekne osvieti okraje drahy a mierne pred tebou a zosilny spolu so stretavackami viditelnost,dialkove pocas hmly nieje moc dobre zapinat,lebo vznikne pred tebou este akoby vacsia hmla

-
- Všeználek
lenze ja som sa pytal skor na to kedy mas potrebu zapnut IBA predne? ked hmlovky thak aj zadne ne?
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
- scarfer99
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
staci ti tam vyrezat tie otvory a hmlovky prichytis ich 4srubamy. jedna z predu a 3 zospodu naraznika.sa mi zda ze su tam uz aj predpripravene diery na hmlovky. pozry zospodu naraznikaPuntoRacer píše:nechcem vytvarat novu temu thak to hodim sem...chcem si kupit hmlovky na svoje punto, lenze otvory v narazniku nemam..je naraznik s dierami inak rieseny z vnutornej strany na uchytenie hmloviek alebo je rovnaky ako naraznik ktory otvor nema?
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
K hmlovkom prednym som ti povedal kedy mam za potrebu zapnut,a ked ti chyba este koment k zadnym tak co ti mam k nim povedat? ved to je logicke..predne zapnes aby si lepsie videl pocas hmly..a zadne zapnes aby si bol lepsie viditelny pocas hmly..co viac treba dodat?
Okrem toho predne mam osobitne na tlacitko.co sa dorobilo,a zadne tiez osobitne na tlacitko uz od vyroby

Okrem toho predne mam osobitne na tlacitko.co sa dorobilo,a zadne tiez osobitne na tlacitko uz od vyroby
PuntoRacer píše:lenze ja som sa pytal skor na to kedy mas potrebu zapnut IBA predne? ked hmlovky thak aj zadne ne?