pomoccc

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Odpovědět
Putosd55
Začátečník

pomoccc

Příspěvek od Putosd55 »

Cavte dnes som menil na punte s55 ziarovky na zadnych svetlacha jedna sroba ta co je dole mi spadla do vnutra karoserie da sa to nejako vybrat ? lebo ak to naštartujem a bude to tam klepat tak ma porazi sice uz teraz ma porazuje ze sa mi vobec podarilo taku velku srobu od... tak dole dik za radu a poradte stranku kde taku srobu kupim ale nemate niekto na predaj surne
Reklama

jani
Zkušenej Fiaťák

Re: pomoccc

Příspěvek od jani »

ja som to v pohode vybral so srobovakom,samozrejme o to ide kde to je az spadnute...
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Putosd55
Začátečník

Příspěvek od Putosd55 »

No to je to že ja to vobec nevidim asi to spadlo uplne dole :( do p..
Michal L
Začátečník

Příspěvek od Michal L »

Ak je to normálnym spôsobom nedosiahnuteľné skús magnet na šnúrke alebo namagnetizovaný skrutkovač.
Punto mk II.B 1.2 8V
Putosd55
Začátečník

Příspěvek od Putosd55 »

No skusit to mozem ale neviem ci to bude stim magnetom spravna volba ked vsetko do kola je tiez kovove
mad mike
Všeználek

Příspěvek od mad mike »

no pochybuju že za jízdy uslyšíš případné šramocení šroubu někde v karoserii, takže bych se na to vyprdl a zašel do železářství koupit za 50h nový šroubek a vesele jezdil dál, než se nervovat s magnetem :wink: anebo si sežen další tři borce, otočte auto hore kolama a zatřepte, třeba šroubek vypadne :D :D :D sorry ale nemohl jsem si pomoct :D
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
fero1943
Fiaťák

Příspěvek od fero1943 »

Ja by som doporucoval pripevnit na tenky, no nie velmi makky drat magnet a pomocou dratu ten sraub hladat. Mal by sa prichytit na magnet. Vela zdaru!
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
Putosd55
Začátečník

Příspěvek od Putosd55 »

mad mike píše:no pochybuju že za jízdy uslyšíš případné šramocení šroubu někde v karoserii, takže bych se na to vyprdl a zašel do železářství koupit za 50h nový šroubek a vesele jezdil dál, než se nervovat s magnetem :wink: anebo si sežen další tři borce, otočte auto hore kolama a zatřepte, třeba šroubek vypadne :D :D :D sorry ale nemohl jsem si pomoct :D
to stim prevratenim dobre som sa zasmial :D:D:D
Tak ked to nebudem pocut tak je dobre tak jasne taka skturkta vela nestoji oto mi nejde mne slo len oto hrkanie ale ked vravis ze nic tak je dobre bol somsa kus vozit a nic nebolo pocut uvidme dik
buzogan
Začátečník

Příspěvek od buzogan »

chlapi prosim vas kde kupim bocne listy na 5 dverove auto typ fiat punto rok vyroby 98 obsah 1.1 v kosiciach dakujem za odpoved
ScR
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od ScR »

s tím magnetem dobrý v případě, že to bude tahat z plastovýho sudu :D ten magnet se po cestě chytne prvního plechu kterej potká a na šroubek se vám vys..ere :D
######
.ScOrE.
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“