Fiat QUBO
Moderátor: peta.smolik
Fiat QUBO
Fiata QUBO 1.3 Multijet jsem koupil v Polsku před 3 měsíci a přihlásil v ČR jako nové vozidlo. Nějaké kilometry jsem najezdil po republice a vyrazili jsme s rodinou (2+1) na dovolenou. Po návratu z dovolené mám najeto 7500 km, z toho 4000 km po Buharsku a Rumunsku. Musím říct že cesta absolutně bez problémů, jízdní vlastnosti na dobré úrovni. Na cestě jsme spali v autě po sklopení zadních sedadel a malé úpravě. Jízdní pohodlí je vynikající. Jelikož se Qubo prodává pouze s motorem o výkonu 55 kW, nechal jsem motor přečipovat na 75 kW. Po zvýšení výkonu je auto svižné i naložené. Průběžně budu své zkušenosti předávat na fórum a na případné dotazy jsem připraven odpovědět.
Fiat QUBO 1.3 Multijet
- Reklama
Re: Fiat QUBO
Venca 44 .Mam fiorino combi a tato verzia ma v zadnom kufri odrite blatníky , čiže sú len nastriekané farbou.Hľadal som v Madersku originál dielce na zakrytie týchto blatníkov,ale nevedeli mi to zaobstarať.Keď máš kontakty na Poľsko, poraď . Môj mail: ivanturis@seznam.cz
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Venca44: jak jsi po roce spokojený s Qubo? Co spotřeba a spolehlivost?
Qubo je mým kandidátem na nové auto, Určitě 1.3 MJET, nájezd bude asi 4tis km měsíčně.
Qubo je mým kandidátem na nové auto, Určitě 1.3 MJET, nájezd bude asi 4tis km měsíčně.
Ahoj,měl bych pár dotazů...Venca44 píše:Fiata QUBO 1.3 Multijet
Zajímalo by mě,
1. Zda po sklopení z. sedadel vznikne rovná ložná plocha a zda jsou sedadla vyndavací
2. Je možné sklápění př. sedačky u spolujezdce a prodloužit tak ložnou plochu?
3. Vejdou se do auta nerozložená jízdní kola?
Jak jsi psal o tom, že jste v autě spali, kolik místa k tomuto účelu auto vevnitř poskytuje, hlavně tedy délka ložné plochy a je to relativně pohodlné bez nějakých schodů a přechodů na podlaze, nebo se to musí poupravit...
V poslední řadě by mě zajímalo, jak ti slouží tato motorová jednotka.Já bych auto používal převážně na kratší popojížďky po městě a k dojíždění do práce (cca 6km jedna cesta) a nejsem si jist, zda by díky tomu nebyly s motorem nějaké problémy...
Díky