Brody píše:Ahoj. Jsem tu nový a teprve se rozhosuji jestli koupím Bravo jako druhý vůz na ježdění do práce, nákupy atd. Měl jsem vyhlídlé jedno s motorem 1,4 12V. Bourané na předek, ale dobře opravené.
Ale po tom co jsem se dočetl zde, že ty motory jsou nepovedené a posléze si k tomu připojil i to že bylo bouchnuté, tak jsem od toho upustil. Nyní jsem našel auto s motorem 1,6 16V údajně nebourané, po výměně rozvodů, go přední nápravy, brzdy atd.
jen mě zajímá jak je to se spotřebou s tímto motorem? Poruchovost? A dále mám za to, že karoserie už je pozink? A poslední věc co bych měl u tohoto zkouknout? Fiata jsem ještě nikdy neměl, jen znám pomluvy z doslechu.
Děkuji za odpovědi. Nechtěl sem zakládat nové téma, tak to píšu sem.
Tak vitaj mozno v rodine talianskych aut co maju dusu

Ja osobne nemam bravo mam iba punto a celkom spokojnost. Na pomluvy sa vykasli. Vacsinou ich hovoria ludia co to poculi v krcme pri pive, ze sa jednemu raz pokazil fiat a uz to nerozchodil. Samozrejme natrafis aj na taky fiat pokial bol jeho majitel prasa a o auto sa nestaral. Kamarat ma bravo 2.0 HGT a zatial je spokojny. Ten 5-valec co sa tam montoval ma krasny zvuk. Inac je vseobecne bravo povazovane za spolahlive a pri troche starosti sa ti odvdaci dobrou prevadzokou
http://www.tipcars.com/applications/mag ... clanek=473" onclick="window.open(this.href);return false;
tu je recenzia na ojetiny. tak vela zdaru pri vybere
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.