Zdravim všechny,dělal jsem si nové polepy na budíky a musel sem vyndat všechny ručičky,poté co jsem je tam vrátil jsem zjistil,že ručička na nádrž mi ukazuje zhruba o 1/5 vic než dřív,nevíte nekdo jak to vrátit do puvodního stavu nebo co stim mam dělat???Díky za radu
mne sa to stalo tiez ked som menil za vlastne,,jazdi az kym ti nezacne svietit kontrolka rezervy a hned akonahle ti zasvieti tak tam skus napasovat tu rucicku abo natankuj plnu a rovnaky postup,,rychlomer ti ukazuje spravne??Mne o 7km/h viac
Já sem to taky sundaval a ručička u palivoměru po vyndání zarážky mi klesla asi 2-3mm pod zarážku.Vrátil sem ji jak tam byla a vše O.K.Jenom tachometr sem moc netrefil.Když mam na tachometru 50km/h tak jedu ccm 42km/h podle radaru.Ale neřešim to
Ja sem nikdy raficku tachometru nesundaval a taky ukazuje pri 42 km/h padesat... To je normalni premerovani... De o obvody kol, kazdopadne ikdyz je na aute predepsanej rozmer, stejne premeruje....
take s tim mam problemy... jednak sem zkur... otackomer.. ten uz ukazovat NEBUDE nebot se mi ta rucicka vytrhla aj s osickou a benzin mi pri zapnuti klicku skoci nad pulku a pak se to ustaly a rekl bych ze mi ukazuje min .. nez tam je... neni na to nejaky navod ?... lidi ?.. strasne jsem s tim zapasil.. tachometr mi trochu skace.. jako mi se malinko zadrhaval.. ale o rucicku to nedre..
No jooo. Ser*te se do toho a pak to tak vypada... U tachometru staci prolit lanko volejem a prestane kmitat, u palivove raficky jak rikal Tomek. Jediny, co urcite funguje, je nastaveni otackomeru... Kdyz se sunda ten doraz, tak raficka dojede na minimum. A to minimum je presne na nule. Aspon na tech otackomerech, co sem rozebiral...
Zdravím a prosím o radu,
mám problém s elektronickým tachometrem a chtěl jsem se zeptat jestli to někdo taky neřešil. Na vrakáči mi řekli,že je to zvláštnost,že mají všechny Punta jen s mechanickým (s lanem). Je to normální 55tka z roku 97.
Díky za reakce,
asi mi nezbyde nic jiného než koupit starší mech.budík i lano. Spodní snímač co je u převodovky a který asi nechodí totiž vychází ve Fiatu na moc peněz a starší nikde v okolí nemají
mějte se