straki- ďakujem

PuntoRacer- ďakujem

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ked mas od 80Hz tak nastav na zosilovaci nieco medzi 90-100Hz bude to lepsie aspon podla mna co viemMatto píše:kovvalsky- no repráky majú písanú frekvenciu 80Hz-20kHz, tak neviem , asi by som to mal na zosiku pridať, len škoda, že to nastavovanie frekvencie nieje na tom zosiku nejako ociachované, je tam len min. 50Hz a max. 250Hz ... tak neviem kde ich nastaviť?
straki- ďakujem... kabeláž? cca 130€
PuntoRacer- ďakujemsnažil som sa, posledné dni sa mi o tom už aj snívalo, čo som stále rozmýšlal ako to všetko vymyslieť
tak ma ale to na zosilovaci nechaj na najmensiu aka ide subwooferu to tak nevadi lebo z toho idu len basi ale hlavne dobre si prepni tie filtre a inak vyskusaj aj na predne repra prepat flat to by malo znamenat v tvojom pripade vypata korekcia na zosilovaci malo by tie predky inak hrat ale to vsetko treba ladit ja som to robil neskutocne vela dni a stale ked nieco dokupim musim ladit znovaMatto píše:oki nastavím... a subwoofer nastaviť na akú? v papieroch má písané 50-100Hz, tak mám dať tiež na 100Hz? alebo na 50Hz, pretože niekde som čítal, že subáč sa ma nastaviť na čo najmenšiu frekveciu?
ok, diki moc za radykovvalsky píše:tak ma ale to na zosilovaci nechaj na najmensiu aka ide subwooferu to tak nevadi lebo z toho idu len basi ale hlavne dobre si prepni tie filtre a inak vyskusaj aj na predne repra prepat flat to by malo znamenat v tvojom pripade vypata korekcia na zosilovaci malo by tie predky inak hrat ale to vsetko treba ladit ja som to robil neskutocne vela dni a stale ked nieco dokupim musim ladit znovaMatto píše:oki nastavím... a subwoofer nastaviť na akú? v papieroch má písané 50-100Hz, tak mám dať tiež na 100Hz? alebo na 50Hz, pretože niekde som čítal, že subáč sa ma nastaviť na čo najmenšiu frekveciu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |