MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
kovvalsky- no repráky majú písanú frekvenciu 80Hz-20kHz, tak neviem , asi by som to mal na zosiku pridať, len škoda, že to nastavovanie frekvencie nieje na tom zosiku nejako ociachované, je tam len min. 50Hz a max. 250Hz ... tak neviem kde ich nastaviť?
straki- ďakujem ... kabeláž? cca 130€
PuntoRacer- ďakujem snažil som sa, posledné dni sa mi o tom už aj snívalo, čo som stále rozmýšlal ako to všetko vymyslieť
PuntoRacer- ďakujem snažil som sa, posledné dni sa mi o tom už aj snívalo, čo som stále rozmýšlal ako to všetko vymyslieť
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Reklama
ked mas od 80Hz tak nastav na zosilovaci nieco medzi 90-100Hz bude to lepsie aspon podla mna co viemMatto píše:kovvalsky- no repráky majú písanú frekvenciu 80Hz-20kHz, tak neviem , asi by som to mal na zosiku pridať, len škoda, že to nastavovanie frekvencie nieje na tom zosiku nejako ociachované, je tam len min. 50Hz a max. 250Hz ... tak neviem kde ich nastaviť?
one world, one dream, one car
oki nastavím ... a subwoofer nastaviť na akú? v papieroch má písané 50-100Hz, tak mám dať tiež na 100Hz? alebo na 50Hz, pretože niekde som čítal, že subáč sa ma nastaviť na čo najmenšiu frekveciu?
tak ma ale to na zosilovaci nechaj na najmensiu aka ide subwooferu to tak nevadi lebo z toho idu len basi ale hlavne dobre si prepni tie filtre a inak vyskusaj aj na predne repra prepat flat to by malo znamenat v tvojom pripade vypata korekcia na zosilovaci malo by tie predky inak hrat ale to vsetko treba ladit ja som to robil neskutocne vela dni a stale ked nieco dokupim musim ladit znovaMatto píše:oki nastavím ... a subwoofer nastaviť na akú? v papieroch má písané 50-100Hz, tak mám dať tiež na 100Hz? alebo na 50Hz, pretože niekde som čítal, že subáč sa ma nastaviť na čo najmenšiu frekveciu?
-
- Zkušenej Fiaťák
Moc pěkný punto. Hudbu a lak ti závidím. Já osobně bych možná zvolil jiná kola, ale tyhle jsou taky good a hlavně každému se líbí něco jiného
Jinak vyvaření těch klasických míst mně nejspíš čeká v létě taky...
Jinak vyvaření těch klasických míst mně nejspíš čeká v létě taky...
G1-->Punto(Prodáno)-->Corsa
a riešim momentálne takú dilemu ... treba mi spraviť nové plato, pretože v starom sú ovály blízko seba a magnety narážajú do subw. , no stále sa neviem rozhodnúť či je rozumné tam tie ovály dávať, pretože za 1. ked dám plato cez celý kufor, neuzavre mi to basy v kufri a za 2. čítal som, že vibrácie zo subwoofru vedia ,,rozhádzať,, membránny v ováloch, a tie majú potom nanič zvuk ... ale neviem či to má vôbec cenu to tu riešiť, aj tak pozerám, že mi tu radí prakticky iba kovvalsky
ok, diki moc za rady , budem skúšať, len si na to musím zasa najsť časkovvalsky píše:tak ma ale to na zosilovaci nechaj na najmensiu aka ide subwooferu to tak nevadi lebo z toho idu len basi ale hlavne dobre si prepni tie filtre a inak vyskusaj aj na predne repra prepat flat to by malo znamenat v tvojom pripade vypata korekcia na zosilovaci malo by tie predky inak hrat ale to vsetko treba ladit ja som to robil neskutocne vela dni a stale ked nieco dokupim musim ladit znovaMatto píše:oki nastavím ... a subwoofer nastaviť na akú? v papieroch má písané 50-100Hz, tak mám dať tiež na 100Hz? alebo na 50Hz, pretože niekde som čítal, že subáč sa ma nastaviť na čo najmenšiu frekveciu?
dubi- ďakujem ... máš pravdu, tie kolesa sa nemusia každému páčiť, pôvodne som velmi chcel nejaké pekné cult-ové s poriadnimi límcami a natiahnutými gumami , ale nemám žiadnu leštenku, autom jazdím denne, tak sa nakoniec kúpili tieto ... inak, čo sa týka tej podlahy, najdi si niekde v blizkosti nejakého šikovnejšieho klampiara, a budeš to mať bez stresov, ja som mal tiež z toho vyvárania obavy, no nakoniec stačilo jedno dopoludnie a bolo hotovo a aj cena ušla ( 30€)
-
- Zkušenej Fiaťák
To já si s tím snad nějak poradím, přinejhorším pomůže táta, ten má zkušeností s vyvařováním dost. Před zimou jsem našel 2 malinký dírky v podlaze pod sedačkama, tak jsem tam dal kousek plechu, zapatlal karosářským tmelem a ještě jsem to přematlal bodyčkem, teď už to chci udělat pořádně.
A tohle ještě nic nebude, na golfu mně toho čeká daleko víc
A tohle ještě nic nebude, na golfu mně toho čeká daleko víc
G1-->Punto(Prodáno)-->Corsa
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
mato a naco chces uzavret bassy v kufry ? sak mas subwoofer v bedni a s bassreflexom ten nepotrebuje byt este v dalsom uzavretom priestore:) - jedine co tym docielis je to ze ti bude hrat tichsie... len tie bassy pekne pusti do auta hlavne treba mat vytlmeny kufor nech neutekaju von do vnutra do auta mozu
noa co sa tyka tych ovalov tak je mozne ze tlaky subacu mozu ovplyvnit ich zvuk ale skusenost s tym nemam.... ale osobne si myslim ze aspon stredy a vysky by zahrali tak aspon trosku by dotvarali ten zvuk v aute nemusia ziapat na plne pecky - stejne podla mna nemas 2000W subac aby robil taketo veci... a tiez si myslim ze hudbu budes pocuvat skor pri pocuvatelnej hlasitosti a pri nej ti to hadam nebude robit to co pises....
noa co sa tyka tych ovalov tak je mozne ze tlaky subacu mozu ovplyvnit ich zvuk ale skusenost s tym nemam.... ale osobne si myslim ze aspon stredy a vysky by zahrali tak aspon trosku by dotvarali ten zvuk v aute nemusia ziapat na plne pecky - stejne podla mna nemas 2000W subac aby robil taketo veci... a tiez si myslim ze hudbu budes pocuvat skor pri pocuvatelnej hlasitosti a pri nej ti to hadam nebude robit to co pises....
Punto Cabrio
pepoxx- ved práve, že nechcem tie basy uzavret v kufri, ale práve o to ide, že ked tam nahodim plato, uzavrem to...nie ... ešte mám nápad, spraviť plato tak, že vyrežem v nom nejaký otvor, cez ktorý tie basy pustím dnu, inak k tomu tlmeniu, zrejme som to vytlmil celkom dobre, lebo sa čudujem, že aj pri vyšších hlasitostiach, ked už to vnútri riadne búcha , z vonka nepočuť nejaké extra rany a dalšia vec, som až prekvapený ako auto stíchlo, velmi pomohlo olepiť tmením predné blatníky,priečku motora a podlahu v predu, fakt odporúčam material STP Gold ... a máš veru pravdu s tou hlasitosťou, mne hudba na velkých hlasitostiach vadí, skôr ten stred
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
aha tak neviem citat ... no ja by som mozno v tvojom pripade spravil nieco taketo co ty nato ? a ked sa ti nechce laminatovat tak aspon ten tvar nejaky podobny spravit aj u teba kedze mas subac v strede by to mohlo vyzerat very good ten otvor mozes spravit ako sa ti zapaci... hranatejsi a tak... tuto foto som len tak narychlo nasiel
Punto Cabrio
jj, pepo, presne niečo také napadlo aj mňa, akorát bez toho laminátu, aj ked toto čo si dal vyzerá super, kedže laminatovanie ma celkom bavilo, a doma sa mi vála ešte kopa tkaniny a velký sklenák živice, mám dalšieho červíka v hlave
no ten pepov návrh nevipadá zle a dokonca to nevypadá ako gíč ...škoda že nemám 5 porte
vyzera to stylovo ale myslim si ze ti budu aj repraky hrat uplne inak lebo ked mas plato mas uzavretu ozvucnicu pre ovaly ked mas plato z hentakym otvorom nema to ziadnu ozvucnicu ale to su uz detaily