napodobnemajki píše:By me taky zajimaloKaty píše:ty jo, jak vy studenti to delate ?![]()
. Kdyz mi prijde vyplata, poplatim vydaje, dluhy, splatky, jidlo, najem, benzin, salinkartu a jsem kde? Temer na nule
![]()

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
chvalimpink-jackass píše:Mno muzu Vas ujistit, jestli myslite ze me sponzorujou rodice nebo tak, to urcite ne!!ty jo, jak vy studenti to delate ?Ty me v tom zrovna nepodporujou! Spis naopak!
Jinak to delam tak ze chodim na brigady a setrim, setrim...A musim si hold odpustit jiny veci!
Ste mě rozmluvili Sonky i ta JVC tak sem koupil Pioneery a hotovo. Zejtra snad dorazí Alpinka tak je konečně uslyším jak hrajouArrow79 píše:Pun-to, ved prave preto, ze tie sony stoja nove 3900 a stoja za prd... neviem neviem, proste ak repro, tak nie velkoznackoveho vyrobcu, maju tolko vyrobkov na trhu, ze az. Proste radsej vyrobcu, ktory sa venuje len reprakom. Ja mam vzadu Hertz ECX690, vyssia trieda od tych DCX a ako som pisal, som vysmiaty az az. Inak ako Fandak napisal, predne seriove repro v MK2 je dost kvalitne. Ja som siel to riesil vsetko postupne, kupil najskor lepsie radio, potom vymenil predne a kedze to stale bolo malo, urobil som plato. Ono, aj lepsie repraky, pokial su napojene na slabe, resp. zle radio tak stale nebudu hrat lepsie ako seriove.
Uf, tak to jsem rad, že už jsi spokojenejPun-to píše:Dneska sem dal nový rádio (Alpine), zapojil a sednul sem z toho zvuku na prdel. Dokonce i ty přední Pioneery od tebe začaly hrát! a jak! a to nemluvím o oválech Pioneer 6"x 9" vzadu. Vůbec sem netušil že to bude takovej propastnej rozdíl!!! Už nikdy Panasonica a Sony!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |