napodobnemajki píše:By me taky zajimalo . Kdyz mi prijde vyplata, poplatim vydaje, dluhy, splatky, jidlo, najem, benzin, salinkartu a jsem kde? Temer na nuleKaty píše:ty jo, jak vy studenti to delate ?
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Podvozek mám koplet, takže tlumiče i pružiny:)
Jinak s penězma jsem to zatím moc neřešil. Něco jsem měl už našetřený, páč jsem věděl, že budu mít auto Máma mi ho koupila a zatím všechny opravy co se na tom dělaly (cca za 10 000) platila ještě ona, páč jsem měl limit koupit si auto do 50 000. A jelikož stálo 38, takže za 48 mam super auto v super stavu. Ještě mi zaplatí to rameno teďka a pak 4500kč za část toho podvozku co mam obědnanej. ten zbytek už si doplatím sám. Tankoval jsem zatím jenom dvakrát a to z naspořenejch peněz Jinak taky mám brigádu už tak od 14ti Strýc tady v PV vlastní autosalon Fiat, takže tam makám, dostávám lowe a jsem taky jak se říká u zdroje, takže třeba u oprav neplatím práci tak... ale pšt
Jinak s penězma jsem to zatím moc neřešil. Něco jsem měl už našetřený, páč jsem věděl, že budu mít auto Máma mi ho koupila a zatím všechny opravy co se na tom dělaly (cca za 10 000) platila ještě ona, páč jsem měl limit koupit si auto do 50 000. A jelikož stálo 38, takže za 48 mam super auto v super stavu. Ještě mi zaplatí to rameno teďka a pak 4500kč za část toho podvozku co mam obědnanej. ten zbytek už si doplatím sám. Tankoval jsem zatím jenom dvakrát a to z naspořenejch peněz Jinak taky mám brigádu už tak od 14ti Strýc tady v PV vlastní autosalon Fiat, takže tam makám, dostávám lowe a jsem taky jak se říká u zdroje, takže třeba u oprav neplatím práci tak... ale pšt
chvalimpink-jackass píše:Mno muzu Vas ujistit, jestli myslite ze me sponzorujou rodice nebo tak, to urcite ne!! Ty me v tom zrovna nepodporujou! Spis naopak!ty jo, jak vy studenti to delate ?
Jinak to delam tak ze chodim na brigady a setrim, setrim... A musim si hold odpustit jiny veci!
ja to vim co to je nemit doma podpru, jsem bydlela u babky s dedou a auto koupila od nich. z toho sileli.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
2 Johnny a Pink: tak to chvalim, brigad jsem si taky za sveho mladi zazil habadej, plno penez jsem nacpal do Mazdicky, dokud jsem se nenas*al a nekopl ji ze srazu...ne, to bych neudelal, je ted v dobrych rukou...
2 Johnny: jaaaaj, mam v PV tatu a brachu, ze bych se nekdy zastavil ve Fiatu?
2 Johnny: jaaaaj, mam v PV tatu a brachu, ze bych se nekdy zastavil ve Fiatu?
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ste mě rozmluvili Sonky i ta JVC tak sem koupil Pioneery a hotovo. Zejtra snad dorazí Alpinka tak je konečně uslyším jak hrajou .Arrow79 píše:Pun-to, ved prave preto, ze tie sony stoja nove 3900 a stoja za prd... neviem neviem, proste ak repro, tak nie velkoznackoveho vyrobcu, maju tolko vyrobkov na trhu, ze az. Proste radsej vyrobcu, ktory sa venuje len reprakom. Ja mam vzadu Hertz ECX690, vyssia trieda od tych DCX a ako som pisal, som vysmiaty az az. Inak ako Fandak napisal, predne seriove repro v MK2 je dost kvalitne. Ja som siel to riesil vsetko postupne, kupil najskor lepsie radio, potom vymenil predne a kedze to stale bolo malo, urobil som plato. Ono, aj lepsie repraky, pokial su napojene na slabe, resp. zle radio tak stale nebudu hrat lepsie ako seriove.
Ale proti těm Sonkám 160 co sem tam měl to snad bude podstatně lepší.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
fotky zatím můžeš dávat na www.imageshack.us Jinak dneska mi přišel email, že už mi odeslali ten po dvozek, do dvou dnů si pro to jdu na poštu
Uf, tak to jsem rad, že už jsi spokojenej A kolik tě to stálo teda?Pun-to píše:Dneska sem dal nový rádio (Alpine), zapojil a sednul sem z toho zvuku na prdel. Dokonce i ty přední Pioneery od tebe začaly hrát! a jak! a to nemluvím o oválech Pioneer 6"x 9" vzadu. Vůbec sem netušil že to bude takovej propastnej rozdíl!!! Už nikdy Panasonica a Sony!!!