Tak ale taraz si ma moc nepotešil

"nebude to take lahke" ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
u nás má podložky hodně lidí a zatim za ně nikdo neplatil,jinak já bych dával se změnou rozteče, ale nechal bych tam 4x98 a 4x98...mám šrouby s plovoucí hlavou na kola 4x100.mafi píše:alebo mensie ET a nemusis tak davat podlozky ani dlhe sroby a ani nebudes mat opletacky z policajtami ,lebo za podlozky davaju pokuty
tjn,ale taky je toho spousta u nás zakázanýho, jen po tom tak nejdou...nelíp jsou na tom v německu, tam maj pro tuningové upravy přímo stk a tam jim to hoděj do techničáku a poldové (simirmafi píše:sak ale u nas na Slovensku su ine zakony ,u vas v Cechach mate vela veci povolenych co su zase unas zakazane
Áno, už ich mám aj doma, model MOMO WIN. Vyzerajú úplne jednoducho.netSensk1 píše:ano ten rozmer tam daš bez problemov .
btw našiel si niekde aj dostupne MOMO disky s ET35 ? bo ja si zhanam teraz a všetky MOMO aspon čo som ja našiel na nete či SR alebo CZ su s ET 38.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |