No uz ma aj previezol na tom GT..a je to doslova zazitok..,ten motor je strasne silny a ak dupne na plyn tak mam pocit ze od salenoty nevie motor co robit a vali sa dopredu jak tank,perfektne zrychlenie,a ma to aj perfektny zvuk,ma tam nejak sport.vyfuk tusim ale super tomu ladi + ktomu dorabany blow off ventil..a ten robi paradne odfuky a budi v okoli pozornost..je to proste parada,,kupovat teraz punto tak kaslem na spotrebu a hladam GT..je z toho fakt zazitok.,aspon ja by som mal
Preto sa necudujem vam GT-HGT-ckarom ze kaslete na spotrebu a radsej si ten vykon vychutnavate
Rado
No co viem a vravel mi tak skoncil celkovo na sprintoch na 3.mieste dostal pohar,to iste aj v merani hudby na 3. mieste opat pohar
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.Co sa tyka kapoty ze od turba ktore vyvija velku teplotu tak odvtedy mu to popraskalo,so strechou neviem co ma ale ma ju zatial strieknutu v zakladnej farbe a bude nanu tahat ciernu foliu,a kapotu chce prestriekat do farby auta na modro
PotkanGT
hh dik
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
,no ocakaval som lepsiu kvalitu od fotiek hoci mobilom,no cez den by boli ovela kvalitnejsie,nejak si to mobil nedobre zaostril+osvetlenie a tak zostali rozmazane a zrnite..co uz,na druhyraz taham sebou fotak
Markus48
No ja som siel vcera autom a cirou nahodou ma napadlo pozriet a pozeram a 89999,oci som vyvalil a hned zastal hoci na kopci
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
,rucna..mobil do ruky a ideees
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
,mal si aj ty zastavit,no chapem ze ak si nahodou v meste nekde v centre tak v hustej premavke si nevyberes
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)