No uz ma aj previezol na tom GT..a je to doslova zazitok..,ten motor je strasne silny a ak dupne na plyn tak mam pocit ze od salenoty nevie motor co robit a vali sa dopredu jak tank,perfektne zrychlenie,a ma to aj perfektny zvuk,ma tam nejak sport.vyfuk tusim ale super tomu ladi + ktomu dorabany blow off ventil..a ten robi paradne odfuky a budi v okoli pozornost..je to proste parada,,kupovat teraz punto tak kaslem na spotrebu a hladam GT..je z toho fakt zazitok.,aspon ja by som mal
Preto sa necudujem vam GT-HGT-ckarom ze kaslete na spotrebu a radsej si ten vykon vychutnavate
Rado
No co viem a vravel mi tak skoncil celkovo na sprintoch na 3.mieste dostal pohar,to iste aj v merani hudby na 3. mieste opat pohar

.Co sa tyka kapoty ze od turba ktore vyvija velku teplotu tak odvtedy mu to popraskalo,so strechou neviem co ma ale ma ju zatial strieknutu v zakladnej farbe a bude nanu tahat ciernu foliu,a kapotu chce prestriekat do farby auta na modro
PotkanGT
hh dik

,no ocakaval som lepsiu kvalitu od fotiek hoci mobilom,no cez den by boli ovela kvalitnejsie,nejak si to mobil nedobre zaostril+osvetlenie a tak zostali rozmazane a zrnite..co uz,na druhyraz taham sebou fotak
Markus48
No ja som siel vcera autom a cirou nahodou ma napadlo pozriet a pozeram a 89999,oci som vyvalil a hned zastal hoci na kopci

,rucna..mobil do ruky a ideees

,mal si aj ty zastavit,no chapem ze ak si nahodou v meste nekde v centre tak v hustej premavke si nevyberes