Jak dlouho vam vydrzely ty novy gumy, precejen druhovyroba z tajemnych zemi stoji vzdycky za prd. A vlastne jeste jedna otazka, utahovali jste domecek toho silenbloku ve stavu ramen svesenych dolu, nebo v poloze jakoby vozu na kolech. Jde mi o to, jak je stabilizator napruzeny. Myslim, ze je to jedno, ze se v gume stejne muze, sice ztuha, ale muze pootocit.
Jo a kdyz uz jsem zjistil, ze ty novy gumy jsou k nicemu, tak jsem sedl k netu a prosel Mareacky forum, kde resijou stejny problem. Ony i ty gumy jsou shodny. Tak jsem se docetl, ze nekdo radi, pod puvodni silenblok vrazit kus tlustostene hadice. Pak to stahnout a je to pry reseni navzdy. Ovsem nikdo kdo to fakt zkusil tam uz zkusenost nepise. Kdyz uz bylo auto na spalcich tak jsem to zkusil, ovsemse slabostenou (~2mm) hadici. Moc nechapu vyznam tohodle zlepsovaku, pac si myslim, ze silenblok zustane natolik rozevreny, ze neudrzi stabilku ve spravne poloze. Nezkousel jste to nekdo? Jen mne zajima nazor,na aute to takhle nechavat nebudu.