MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - Arrow79
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Za predpokladu, ze zrkadlo je pri klasickej ziarovke oble, svieti klasicka P21W lepsie. LED aby poriadne svietila potrebuje zrkadlo lomene, aby siel dozadu viackrat odraz lediek. Svieti to silno, ale svetlo z toho sa rozptyluje velmi. Po veceroch testovania som sa vratil naspat ku klasickej P21W. Hladam "Cool blue" nejaku. Zatial som nenasiel.
W5W dopredu namiesto parkovaciek som uz nasiel na www.narva.sk - Osram Cool Blue W5W - cca 70sk/ks.
W5W dopredu namiesto parkovaciek som uz nasiel na www.narva.sk - Osram Cool Blue W5W - cca 70sk/ks.
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
...pridem teraz domov, zaparkujem auto subezne ku ceste, postavim to za skodovicu nejaku.. pridem hore... pocujem nejaku rachotinu startovat, zasmejem sa, potom pocujem rachot a ta skodovica to nacuvala rovno do predku Punta
Nestihol som chlapovi ani zakricat z okna a uz bol v prdeli.. nastastie je vyskoceny len ten spodny plastovy velky kryt na vodicovej strane, teda co som si vsimol baterkou. Zajtra napravim.
Btw predne ziarovky H7 Xenon Blue sa mi pacia.. svieti to pekne, ma to taky slaby modry nadych. Viacmenej je to biele svetlo s modrym nadychom
Nestihol som chlapovi ani zakricat z okna a uz bol v prdeli.. nastastie je vyskoceny len ten spodny plastovy velky kryt na vodicovej strane, teda co som si vsimol baterkou. Zajtra napravim.
Btw predne ziarovky H7 Xenon Blue sa mi pacia.. svieti to pekne, ma to taky slaby modry nadych. Viacmenej je to biele svetlo s modrym nadychom
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ajajaj, sviniar jeden zasraty , tak to mi je luto, takych hovad tu mame ale v Prahe tiez, uz mam 2x pretlacenu prednu SPZtku od taznej gule...
A aj ja mozem dat H7? Bo ja som myslel, ze normal ziarovka je tak, ako je ta na dialkove a ono potkavacie svetlo je taka obyc ziarovka banata
A aj ja mozem dat H7? Bo ja som myslel, ze normal ziarovka je tak, ako je ta na dialkove a ono potkavacie svetlo je taka obyc ziarovka banata
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak ja som objednal H7 Eufab golden line...plnený so xenonovým plynom..tak som zvädavý ako to bude svietit....
a stými parkovačkami...ja mám tiež biele led diody..ale majú hlavu zbrúsenú do kúžela a ten kúžel som zafabil na modro...a teraz svietia pekne na modro bielo
a stými parkovačkami...ja mám tiež biele led diody..ale majú hlavu zbrúsenú do kúžela a ten kúžel som zafabil na modro...a teraz svietia pekne na modro bielo
Fiat Stilo MW Dynamic 1.9 JTD 85kW
Punto I 1.2 8V 44kW SX je už minulosťou
Punto I 1.2 8V 44kW SX je už minulosťou