nemam gt...ale ten tlak oleja sa mi nepozdava....tak kontrolka sa rozsvieti až ked to vôbec nemaže...je pravda že ten budík ma orinetačný charakter ale tiež mi to po zahriatí klesne maximalne o tu 1 paličku čiže da sa povedať že na tri štvrte...
- ked motoru ked je zohriaty troška pridaš ako sa to sprava hrkoce to či to stichne?....
- ako hovori potkan....treba pozrieť či to na volnobežne otačky ako tak maže na vačku ak ano treba tam našrobovať nejaky budik z polnohospodarskeho stroja na kontrolu
- teraz som akurat riešil na 2 punte tiež mazanie nie a nie na aute zhasnuť mazanie napriek tomu že auto mazalo...skontrolovali sme celú elektriku, premerali čo sa dalo...už som na to nemal nervy tak som to nechal na druhy den medzitim som bol ešťe na tom aute previezť...a kontrolka zhasla a už funguje ako má... čiže závada sa odstránila sama...ale napriek tomu rád by som vedel kde bola chyba či v rj motora v body computeri...
inak zabudol som na koniec dodať keby mal niekto ešťe jeden snímač tlaku oleja na ten budík tak odkúpim....potrebujem ešťe na jedno auto