Jaké by jste doporučily Stilo v kombi?
Moderátor: peta.smolik
Re: Jaké by jste doporučily Stilo v kombi?
foto1977: být tebou, tak bych se zajel podívat na tohle Stilo, je to přímo v Praze...http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... lo/8576651" onclick="window.open(this.href);return false;
osobně se mi líbí, ale je to z ruky...
osobně se mi líbí, ale je to z ruky...
- Reklama
Něco se dá možná zjistit tady,ale je to placený:http://www.cebia.cz/Default.asp?pageid=3B0
Sirk9:dnes mi psal, že má teď nově dovezené ještě jedno stilo úplně stejné a taky s bílým interiérem.
Posílal mi i fotky a vypadá úplně stejně akorát je to modrá metalíza.
Ale ty asi o to světlé čalounění nestojíš co?
Ten odkaz co jsi posílal je zajímavej, ale na mě je to už moc drahý a taky stříbrná mě moc nebere.
Jinak tady je důvod proč sháním stilo:
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... ?tid=83615" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak určitě pak dám vědět jak jsem dopadnul.
Jinak jsem mu psal, že bych to chtěl zkontrolovat na DIA a hned psal, že není žádnej problém.
Tak mi to přijde, že to snad ani není stočený a nebo to je stočený, ale nedá se to přes DIA zjistit.
Zatím jednání s prodejcem více než vstřícné.
Posílal mi i fotky a vypadá úplně stejně akorát je to modrá metalíza.
Ale ty asi o to světlé čalounění nestojíš co?
Ten odkaz co jsi posílal je zajímavej, ale na mě je to už moc drahý a taky stříbrná mě moc nebere.
Jinak tady je důvod proč sháním stilo:
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... ?tid=83615" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak určitě pak dám vědět jak jsem dopadnul.
Jinak jsem mu psal, že bych to chtěl zkontrolovat na DIA a hned psal, že není žádnej problém.
Tak mi to přijde, že to snad ani není stočený a nebo to je stočený, ale nedá se to přes DIA zjistit.
Zatím jednání s prodejcem více než vstřícné.
Fiat Stilo MW, MultiJet 88kW, 2006
také mi posílal ty fotky,auto vypadá dobře...taky mi přišel zatím vstřícný, ale kdo chce prodat auto, tak takový bude...
jj taky mi to přijde podezřelé
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já sem z Velkého Meziříčí a mám dojem že myslíš určo autobazar Fojtík... PS: tam si Stilo určitě nekupuj páč bys mohl velice špatně dopadnout...Sirk9 píše:foto1977: jen jsem se chtěl zeptat, jak víš, že to bylo firemní auto?Pokud tam pojedeš v sobotu, tak dej určitě vědět, jaký byl dojem a stav vozidla.Psal jsem si s tím pánem a říkal klidně přijedte s diagnostikou...myslíš, že by si to lajzl, když by to bylo o 100.000km stočené nebo by tam musela být vyměněná ŘJ, aby jsi nepřišel na skutečný stav km.(zase v tom nejsem moc zkušenej, jen poznatky od bratra, mel tu Punto a tam byla jiná jednotka, kde bylo jen pár kilometrů).
To je máš pravdu nejhorší je, jak píšou je to model 2007 a potom zjistíš, že je to konec 2005...nebo jak píšou někde Top stav...na to jsem taky alergickej...jako po mailu mi přišel chlapík v ochotnej...dokonce mi ještě napsal,že má další Stilo na prodej v modré metalíze, se stejnou výbavou a o 8.000kč dražší...
Ted jsem procházel net a našel jedno celkem pěkný Stilo ve Velkým meziříčí, má tam i vyfocenou servisku, r.v.2007, najeto:151.000km...po důkladném zjištění je to psaný jednou osobou, stejný razítka,tužka a u každé prohlídky po 30.000km je napsano datum a všude rok 2008...to se asi někdo trošku upsal...))
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Docela zajímavý vlákno Jak koupit Stilo a neprohloupit... Stilo není špatný ale mně nechytlo
Zkuste se podívat sem http://www.azzurra.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
bazar v Brně majitel Ital Doveze cokoli co si vzpomenete navíc patriot takže km nestáčí a na ceně se dá dohodnout náhradní díly umí taky Myslím že momentálně má v Brně jen Stilo 5dv. ale v případě zájmu by asi nebyl problém
já i hodně mejch známejch u něj nakupuje Prodává celkem dost aut a přiráží si málo takže se i vyplatí u něj koupit a prodat dál... A ještě jedna věc někde tady na foru je funkční odkaz kde se dá ověřit podle VIN kodu jakejkoliv Fiat r.v. datum prodeje a výbava Zkuste pohledat...
Zkuste se podívat sem http://www.azzurra.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
bazar v Brně majitel Ital Doveze cokoli co si vzpomenete navíc patriot takže km nestáčí a na ceně se dá dohodnout náhradní díly umí taky Myslím že momentálně má v Brně jen Stilo 5dv. ale v případě zájmu by asi nebyl problém
já i hodně mejch známejch u něj nakupuje Prodává celkem dost aut a přiráží si málo takže se i vyplatí u něj koupit a prodat dál... A ještě jedna věc někde tady na foru je funkční odkaz kde se dá ověřit podle VIN kodu jakejkoliv Fiat r.v. datum prodeje a výbava Zkuste pohledat...
Na Alfisti.cz nemají pro Azzuru dobrého slova.
Každá liška chválí svůj ocas
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To je sice pravda že každá liška chválí svůj ocas ale je potřeba než na něco nakydáš hnůj přečíst si ty recenze všechny A pravda je někde vprostřed já osobně sem byl vždycky spokojenej v azzurra bazaru a stejně tak i pár alfistů Fakt je ten že si i auto od nich musíš proklepnout ale taky jsou ochotni slevit a ceny mají dobrý natolik že znám pár bazarů co u nich nakupujou a dál prodávajkejml píše:Na Alfisti.cz nemají pro Azzuru dobrého slova.
Mno, s kolegou sme chteli kupovat GTVcko .. maji tam 4 .. to nejdrazsi je jeste jakz takz, i kdyz termostat v haji, brzdy v haji. Ostatni jsou vraky a ceny rozhodne nejsou maly.peta.smolik píše:To je sice pravda že každá liška chválí svůj ocas ale je potřeba než na něco nakydáš hnůj přečíst si ty recenze všechny A pravda je někde vprostřed já osobně sem byl vždycky spokojenej v azzurra bazaru a stejně tak i pár alfistů Fakt je ten že si i auto od nich musíš proklepnout ale taky jsou ochotni slevit a ceny mají dobrý natolik že znám pár bazarů co u nich nakupujou a dál prodávajkejml píše:Na Alfisti.cz nemají pro Azzuru dobrého slova.
peta.smolik: to modré stilo není u Fojtíka, ale u Havlíčka....proč jsi psal u Fojtíka auto nekupovat,máš nějaké zkušenosti?Podle mě si skoro každý bazar může podat ruce, někdy si auta různě prohazujou po bazarech.
foto1977: Je to hrozný co se to dneska děje, když ti někdo ukradne auto, měl jsi to aspon pojištění proti krádeži?
Jak jsi na tom s výběrem Stila, už jsi nějaký sehnal co by se ti líbilo?Možná bych o jednom věděl.Napiš mi kdyžtak na mail. sirk@volny.cz
foto1977: Je to hrozný co se to dneska děje, když ti někdo ukradne auto, měl jsi to aspon pojištění proti krádeži?
Jak jsi na tom s výběrem Stila, už jsi nějaký sehnal co by se ti líbilo?Možná bych o jednom věděl.Napiš mi kdyžtak na mail. sirk@volny.cz
ahoj, zítra jedu do toho prostějova, tak dám pak vědět jak jsem pořídil.
Jinak 307 jsem bohužel pojištěnou neměl, takže taková malá osobní trgédie
Ale už jsem se z toho oklepal, život jde dál a auto potřebuju, jezdím denně
a tátova felície (zapůjčená) už mi začíná lézt na nervy.
Ad pojištění: pojistku uznávám jedině povinnou, takže povinné ručení.
Před pár lety jsem měl havarijku na lancerovi a po cizím ťuknutí auto skončilo na vrakovišti.
Tehdy jsem pochopil, že pojišťovny mají dva ceníky, jeden na uzavírání pojistek a druhej na likvidace.
A rozdíl mezi nimi je skoro 50%.
Takže vím, že byla moje chyba, že jsem si tu 307 víc nezabezpečil, ale absence pojistky mě nemrzí.
Jinak 307 jsem bohužel pojištěnou neměl, takže taková malá osobní trgédie
Ale už jsem se z toho oklepal, život jde dál a auto potřebuju, jezdím denně
a tátova felície (zapůjčená) už mi začíná lézt na nervy.
Ad pojištění: pojistku uznávám jedině povinnou, takže povinné ručení.
Před pár lety jsem měl havarijku na lancerovi a po cizím ťuknutí auto skončilo na vrakovišti.
Tehdy jsem pochopil, že pojišťovny mají dva ceníky, jeden na uzavírání pojistek a druhej na likvidace.
A rozdíl mezi nimi je skoro 50%.
Takže vím, že byla moje chyba, že jsem si tu 307 víc nezabezpečil, ale absence pojistky mě nemrzí.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Havlíček nebo Fojtík to je fuk možná Havlíček je o krapet lepší ale ani u jednoho bych si nekoupil ani 3kolku Fojtík tam má myslím možná 3 Stila a hejno Lancií ale všechno mrdky se stočenejma km a za tak šílený peníze že ty Stila tam některý má i rok a půl pikantní na tom je že polovina těch aut je z Azzurry kde ale ještě měly původní km ale jen cestou z Brna do Mezu se jim všem zhruba o 50-70tis km snížily km a jedno je o najednou o rok mladší a všechny jsou o 25tis dražší ale to že se auta omlazujou je už celkem běžný hlavně autobazar Vysočina ve Žďáře - tam sou na to expertiSirk9 píše:peta.smolik: to modré stilo není u Fojtíka, ale u Havlíčka....proč jsi psal u Fojtíka auto nekupovat,máš nějaké zkušenosti?Podle mě si skoro každý bazar může podat ruce, někdy si auta různě prohazujou po bazarech.