TUNING - Alu kola, pneumatiky a podložky
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No širší gumy.Ony ty 205 jsou moc nafouknutý na těch kolech a na jednom kole je zničená guma-praskla bočnice a kvůli tomu to auto bouralo.Prostě praskla guma a já bych nedal ruku do ohně za to,že praskla vlivem toho jak je našpónovaná ta guma na disku.Je někde nějaká tabulka, která udává vhodný rozměr pneu na daný kolo???
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jezis to zas moc resite...
nebo si kup 14" a mas klid i predepsane pneu.
ja mam na 8,5 x 16 obute 195x40 a nemenila bych... ale tak max co bych dala na 9 jsou 215/40 (a ted mame jedny doma na prodej )
ale holt ne kazdej je extrem jak ja nebo ochotny neco obetovat a nebat se.
a kolik za ty kola vubec chce ? Borbet T jsou mezi nami jedny z tech obyc.kol... koukni do sekce Prodej - Majki prodava svoje Abarthy
btw: kdyz na to mas napsane az 17, tak proc je tam nedas ?
nebo si kup 14" a mas klid i predepsane pneu.
ja mam na 8,5 x 16 obute 195x40 a nemenila bych... ale tak max co bych dala na 9 jsou 215/40 (a ted mame jedny doma na prodej )
ale holt ne kazdej je extrem jak ja nebo ochotny neco obetovat a nebat se.
a kolik za ty kola vubec chce ? Borbet T jsou mezi nami jedny z tech obyc.kol... koukni do sekce Prodej - Majki prodava svoje Abarthy
btw: kdyz na to mas napsane az 17, tak proc je tam nedas ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek. No 14'' ani náhodou. Už tak je to auto celkem nízký. Nechtěl bych zůstat na báchoře na obyč retardéru, ty origo 15'' se mě zas až tak moc nelíbí, ale jsou na nich fungláče pneu. 17'' jako že jo, ale momentálně na ně nejsou prachy, páč musím dat do kupy motor a vprvé řadě bude alarmíček, zatónovaná skla a už si doma kutím muziku.Tyhle 16'' řeším jen pro to, že jich můž mít zadarmo.Pustil jsem je z hlavy, protože je to 100 rozteč ale jak jsem se dočetl, dá se to vyřešit tím šrubem, který konec konců mám taky v práci, takže zadramo taky. Jen je na jednom kole prdlá guma, tak bych musel koupit 2 gumy, páč druhou stejnou jsem nikde nenašel.Tak že tyhle kola můžu mít v podstatě za cenu 2 pneu. a navíc mám kaoša, který opavuje ALU, takže by šly do nástřiku (to už je případně vymyšlené ) Ale mrknu se na ty kola kola toho klučíka jak píšeš p.s. dík za typ
ahojte,
potreboval by som poradit, chcem kupit nove plechace na Puntika (zatial predbezne a v zime na to hodim zimne a o rok kupim nejake normalne disky), a chcem sa opytat ci mi tam pojdu tieto
a k tomu by som chcel nejaky gumy s rozmerom 175x60 R14 alebo co by ste odporucili aky rozmer
potreboval by som poradit, chcem kupit nove plechace na Puntika (zatial predbezne a v zime na to hodim zimne a o rok kupim nejake normalne disky), a chcem sa opytat ci mi tam pojdu tieto
Kód: Vybrat vše
http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk/plechove-disky.php?vyrobce=Fiat&prumer=13&pocetder=4
alebo tietoFiat Punto 99 (188)
průměr ráfku: R13
šírka: 5.00B
rozteč šroubů: 4 x 98
Kód: Vybrat vše
http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk/plechove-disky.php?vyrobce=Fiat&prumer=14&pocetder=4
Fiat Punto 99 (188)
průměr ráfku: R14
šírka: 5½J
rozteč šroubů: 4 x 98
a k tomu by som chcel nejaky gumy s rozmerom 175x60 R14 alebo co by ste odporucili aky rozmer
MKI Punto 1,1i (55s) r.v. 97, 5dv.
no tie 4,5x13 som nenasiel, iba tie 5x13 ale ten rozdiel v sirke je vlastne zanedbatelny, nie?Semo píše:Na 1,1 je predpísané 4,5x13 ale ak tam dáš 5x13 ako sú tie prvé, tak to bude len lepšie. Na to gumu 165/70 alebo 155/70 a máš to vyriešené. A tie druhú sú 14" a s tým už nebude spokojná polícia, takže ak plecháč, tak moja voľba by bola 5x13 a 165/70 R13
diki za radu
MKI Punto 1,1i (55s) r.v. 97, 5dv.
Máte nekdo zkusenost se srouby na zmenu roztece? ( srouby s plovouci hlavou) Budu potrebovat asi prodlouzene,ale bylo me receno prodejcem ze 14ky srouby se uz neprodavaji ,ze se pry trhaly a ze by si to na auto nikdy nedal ...ja mam sice 12ky srouby ale trochu me to zarazilo
Jezdite na tom nekdo? nepovoluji se?nebo snad nedejboze netrhaji?
Podlozky na zmenu roztece nechci to je moc siroke
Chci nova kola... mam roztec 4x98 a tam je strasne malej vyber chci 4x100
Jezdite na tom nekdo? nepovoluji se?nebo snad nedejboze netrhaji?
Podlozky na zmenu roztece nechci to je moc siroke
Chci nova kola... mam roztec 4x98 a tam je strasne malej vyber chci 4x100
Punto Sporting 1.2 16V MkII