TV-Punto ma napsostou pravdu.
Jinak J se udava v palcích
Pun-to píše:
ygzo píše:No snad to budem aj ja tvrdit casom
Inak ked uz sme pri tych gumach, tak dnes sme s fotrikom koumali okolo rozmerov diskov (obidvaja sa v tych cislach moc nevyzname, proste viem ze mam 6J 14", on ze ma 6,5J 15"). No a zaujimalo by ma co je to to "J" - myslim, ze to ma docinenia so sirkou rafiku, teda tie jeho su vacsie na priemer - 15" a aj na sirku - 6.5J. V akych jednotkach sa udava to J ?
A este ak by mi niekto vysvetlil co doteraz moc nechapem - 185/60 R14, 165/70 R14 - aky rozdiel okrem toho ze jedna je 185mm siroka a druha 165mm siroka je u tychto gum? Je cislo 60 resp. 70 "vyska profilu z boku" gumy?
To J nemá s rozměry nic společnýho to je typ patky (rantlu) ráfku.
ja som riesil kola minuly rok kupil som pneu TOYO T1-R 205/45 15 a elektrony KM 6,5...a max. spoko co sa tyka vhzladu aj prilnavosti.. len keby z pneu tak rychlo neubudalo:)
Zdravím všechny.Jsem tady v podstatě nováček. Kopuil jsem si HGT a řeším kola, páč tam jsou origo alu 15 fiat. Mam možnost získat 16, ale 9Jx16 - bohužel teď nevím ET a rozteč 4x100-která se dá vyřešit šrubama, jak jsem se tady dočetl Kola byly původně na celice. Myslíte, že by to šlo na mk2?? Ve velkým TP mám jako alternativu zaznačenou 7.5Jx17 ET 35 na pneu 205/40 - ty si ale bohužel původní majitel ponechal Máte někdo zkušenosti, co takové kolo dělá např. s ložiskem a tak?? Abych třeba každý rok neměnil ložiska
mno, ja to mam jen na MK1 .. a nestezuji si si myslim ze na MK2 uplne v poho, ... jeste bych se poptala na stredovou diru;)
a jake obuti taky? na seriovym podvozku si mylsim ze cepy atd. budou mit klid.... ja zatim nemam problem a jezdim na sport.podvozku a nizkych gumach tri roky.a to si myslim ze MK2 bude "vymakanejsi" nez mk1;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:mno, ja to mam jen na MK1 .. a nestezuji si si myslim ze na MK2 uplne v poho, ... jeste bych se poptala na stredovou diru;)
a jake obuti taky? na seriovym podvozku si mylsim ze cepy atd. budou mit klid.... ja zatim nemam problem a jezdim na sport.podvozku a nizkych gumach tri roky.a to si myslim ze MK2 bude "vymakanejsi" nez mk1;)
Zdravím.Středovou díru musím změřit až budu v práci, nebo pohledat někde na netu kolik je ta díra na Celice a propo neví někdo jaká je ta díra na mk2??? Jinak auto je postavené na sportovním výškově stavitelným podvozku koni, nejsem si jistý zadním nárazníkem,ale mám pocit že je od abartu.Jak budu mít auto doma, vše nafotím.Zatím stojí u kamoša v dílně, páč čekám na výfukovou vačku. Jinak co se týče pneu jsou tam myslím 205/40 ZR 16 ale vypadá to tam tak celkem neesteticky, chtělo by to tak 215, ne-li o chlup šerší protože ta bočnice té pneu je moc natažená k okraji ráfku
ale prrrd sirsi, 205 je akorat, a taky jesti nechces nejak "omezit" zatah motoru ...
jj, hod pak fotky vice. no a jestli mas stelovak, tak to jsi v poho.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz