To NoFka: US modul mám len na predku ako to býva prí vývozných autách, na zadné svetlá pôjde len červená fólia aby to tvorilo jeden červený celok

A k Hidkám, sú to 6000K a polícia s tým môže mať problém ale pre tento prípad nosím v aute aj dve klasické halogénové H7 keby náhodou. A keďže by sa im nepáčilo viac vecí na aute tak nejaké Hidky sú najmenej. A k TK, auto na poslednej kontrole nechceli pustiť za fóliu na zadných svetlách a keďže som odmietol ju strhnúť a neponúkol som im žiadny úplatok tak mi za to na oplátku dali TK ale nedali EK

ktorú som na druhý deň dostal bez nejakých ďalších vykecáčiek okolo toho..
To eNman: Je možné to zlegalizovať, stačia ostrekovače a urobiť automatické naklápanie ale ešte som nevidel nikde že by to na Punto niekto dorobil

To čo si mi poslal to nie je ono to svetlo má iný konektor. Ja som si ho odstrihol z GT ale pasuje z hocijakého iného Punta čo malo H7+H7 alebo tuším aj z Fiat Bravo/Brava. Ale zapojiť som si to dal už auto-elektrikárovi keďže to musel prepojiť cez nejaké relé a neviem čo ešte.. Sám by som to nespravil tak som to nechal na odborníka
To Lubosh_CZe: Tak s takýmto niečim sa na Slovensku ešte nestretol:D Buď by sa musel Policajt zle vyspať alebo by musel byť na teba zasadnutý aby až takto proti Hidkám zasahoval, zatiaľ vždy sa s nimi dalo dohodnúť dokonca aj v ČR nás zastavila Kobra na diaľnici práve kvôli Hidkáma stálo nás to 200KČ na mieste a pokračovali sme v jazde