no ja som na MK2b nameral 5cm ak si to teda dobre pamatám (bolo to už dávnejšie) takže asi nejaký error pri meraní ... veď si daj úplne dole okno a odmeraj kolko je to od vnútorného plechu dverí po okno, a máš to
no já měl stažený okýnko a od skla po ten past do čeho se šroubuje reprák sem naměřil šuplerou dkonce 8cm... asi sem někde udělal chybu...ale měřil jsem to právě několikrát a vžd mi to vyšlo takto...a po tu výztuhu mi to ukázalo nějakých 7cm...ještě to zkusim jednou
Já narval do 5dv. 6cm hloubku, akorát si dejte bacha na koš. U lepších repro může bejt velkej a vadí pak tomu plechy ve dveřích. To okno není problém (i ty plechy) dá se to řešit podložkama. Búď si je koupíš nebo vyrobíš z překližky. Nic jednoduššího není. Taky jsem tím prošel.
zdravim, chcel som sa len spytat na konkretne tieto... http://www.shop07.cz/16-5-cm-2/reproduk ... y-ay620ca1" onclick="window.open(this.href);return false;
viem ze su to laciny, ale chcem len vediet ci by ten zvuk mohol byt o nieco lepsi oproti tym papierovym seriam.....alebo totalne vyhodene peniaze???
davali ste niekto mdf kruzok na plech v dverach??? ja to kcem tak spravit, ale nahovno je to ze plech okolo otvoru neni rovny, tak preto by ma zaujmalo ze ci to dakto robil a ze ako sa stym vysporiadal...ked spravim kruhy a oprem ich o plech, tak pod nim budu škáry, tak neviete mi poradit ze cim by bolo najlepsie ich zatesnit???