MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
tak ale každej podvozek má jiný vlastnosti některý fakt prostě čistě sportovní tvrdý a některý přece ejn takový víc do ulic na obyč ježdění tak sem jen se informoval o týhle značce páč jí neznám
- Reklama
no mozno mas pravdu ale vacsinou sa robia tvrde podvozky lebo keby bol meky a znizeny robilo by to velku neplechu ono je to tvrde preto aby to drzalo ale zase lisi sa tvrde a tvrde
dneska pribudla nova vecicka do kufra hned to bude vyzerat lepsie len nato hodit koberec a osadit to. je to original bedna robena na fiat punto 2
ps:ak sa my to podari zohnat od toho cloveka pride na palubovku jedna vychytavka ale to my to musi ten gembler najskor predat
dneska pribudla nova vecicka do kufra hned to bude vyzerat lepsie len nato hodit koberec a osadit to. je to original bedna robena na fiat punto 2
ps:ak sa my to podari zohnat od toho cloveka pride na palubovku jedna vychytavka ale to my to musi ten gembler najskor predat
- Přílohy
-
- IMG_20120422_134405.jpg (162.77 KiB) Zobrazeno 3097 x
one world, one dream, one car
ano,tak presne nad takym niecim som premyslal,len som este neskusal robit s laminatom a asi by to nedopadlo najlepsie
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
ze vraj je to papracka ale nekup to ked len matros cely komplet zo vsetkym co je na tej fotke ho sta 60 euro a predal mi to za 25e
dobrá kúpa .. a čo tam pôjde za basák?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
no pokial predam ten moj aktivny subwoofer FLI tak tam pojde ESX este neviem ktory plus asi zosilovac tiez esx alebo rozrobim ten aktivny subwoofer a osadim ho tam ale ked sa naserem dam tam ground zero hydrogen a kufrove dvere budem hladat niekde na roli
za kolko davas ten FLI?
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
fotka pre teba co si chcel
- Přílohy
-
- IMG_20120424_163345.jpg (124.78 KiB) Zobrazeno 3015 x
konecne som ocalunil ten subwoofer a ulozil do auta asi ako to bude vyzerat
a este pribudla jedna rozpera
a este pribudla jedna rozpera
- Přílohy
-
- IMG_20120424_174626.jpg (215.06 KiB) Zobrazeno 3013 x
-
- IMG_20120424_163822.jpg (179.8 KiB) Zobrazeno 3013 x
no bude to vyzerať super, ten kufor, pekne zladené, kde dáš potom zosík na subwoofer? a ešte taká otázka, ako sa vlastne montujú káble na kapacitor, cez očko? ... rozperu máš odkial?
zosilovac no tak to neviem kde dam ale niekde to musim narvat co sa tyka kapacitatora ano vacsinou sa to dava na ocko a pekne sa to tam prisrobuje a rozpera je od jedneho typka z BB co predaval punto ze vraj ale xeromax to neni lebo jeho som sa pytal ona bola cervena ako skoro kazda ale farba sa z toho supala tak som to natrel na ciernoMatto píše:no bude to vyzerať super, ten kufor, pekne zladené, kde dáš potom zosík na subwoofer? a ešte taká otázka, ako sa vlastne montujú káble na kapacitor, cez očko? ... rozperu máš odkial?
dnesk som dorobil ten subwoofer a som s tym velmi spokojny ako to hra ale casom sa to urcite vymeni za nieco od ESX do prednych dveri pribudli mdf kruzky plus akusticka pena za reproduktory
dneska som mal cas a miesto tak som to hodil na imprint aby sa to doladilo a som s tym spokojny
dneska som mal cas a miesto tak som to hodil na imprint aby sa to doladilo a som s tym spokojny
- Přílohy
-
- IMG_20120430_165814.jpg (158.32 KiB) Zobrazeno 2973 x
-
- IMG_20120430_165804.jpg (156.55 KiB) Zobrazeno 2973 x
-
- IMG_20120430_170357.jpg (170.25 KiB) Zobrazeno 2973 x
uz asi tyzden sa pasujem z jednou somarinou konecne som to osadil dokoncil ale este to nejde kedze mal som nefunkcny starter
- Přílohy
-
- IMG_20120524_202749.jpg (116.55 KiB) Zobrazeno 2886 x
-
- IMG_20120524_202938.jpg (102.33 KiB) Zobrazeno 2886 x
dobre vidím? denné svietenie? pekne spravené
-
- Všeználek
nemozem si pomoct ale ta prva fotka je ne-nor-mal-na ..strasne supuje ten predok a este tie kola k tomu...limcove kola moja srdcovka, mozno raz budem mat aj na svojom dajake lestenkove cultove kola:)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi