MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
Pekne to mas
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
dneska som sa rozhodol pustit zadok este nizsie asi o 1cm takze malo by to byt vzadu znizene -50mm
predok este nemozem dat dole kedze nemame vyrieseny najazd do dvora
predok este nemozem dat dole kedze nemame vyrieseny najazd do dvora
- Přílohy
-
- IMG_20120419_122021.jpg (247.2 KiB) Zobrazeno 2678 x
one world, one dream, one car
Pekne klesaas:)
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
huh luxus aj kola aj to znizenie... len ci nebudes byvat po jazde moc vytraseny
Punto Cabrio
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Když se auto takhle hodně sníží je to na úkor čeho? Klesne auto ještě když se jede dejme tomu ve 4 lidech?
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
praveze je to velky rozdiel oproti tomu fk podvozku
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
peta.smolik píše:Když se auto takhle hodně sníží je to na úkor čeho? Klesne auto ještě když se jede dejme tomu ve 4 lidech?
je to na ukor vsetkeho ostatneho, ramena, klby, cepy, stabilizator, vsetko trpi viacej, pretoze to nieje v polohe na aku to bolo konstruovane, tym padom sa to vsetko opotrebuva rychlejsie
FIAT PUNTO II 1.2 8V 44kW EL
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
zaujímavé Punto a hlavne perfektné kolá
FIAT PUNTO CABRIO
urcite auto klesne ked ho nalozis ale uz neklesne az tak
lenze ako vravim ja nemam auto nato aby sa vnom vlacili ludia alebo cement ja ho mam len na paradu
lenze ako vravim ja nemam auto nato aby sa vnom vlacili ludia alebo cement ja ho mam len na paradu
jj punto moc pěkné;) a co podvozek si spokojenj s tou značkou? letos asi už nebudu dávat ale příští rok chci podvozek ale chci něco přiměřeně tvrdý na fabi sem měl od supersportu a komfortu moc nezustalo:D
no takto ti poviem keby su na predu original pruziny myslim si ze by to bolo asi lepsie ale zadok tak tam je rozdiel oproti tomu fk nic nebucha vsetko vpohode takze je to rozdiel zase je ale rozdiel aj v tom ci chces vyskovo nastavitelny alebo len normalny znizeny tie su neni take tvrde
jj chci normálně pevnej no těch -40 je akorád pro mě hlavně ono punto nemá nai moc velký ty lemy jakoby takže i stím menším to vypadá slušně a chtěl bych 16tky takže potřebuju místo:D právě sme koukla na ten fk ale ta cena prostě ukazuje že to asi nebude nic moc:) uvažuju o těch eibach pro-kit pružinách slyšel sem že prostě fakt jen snížej ale že prostě nuberou tolik tý jízdní pohody pak jen k nim koupit náký tlumiče no bo zkusit s těma origo nejdřív
tak ako kazdy normalny clovek tak aj ja ti doporucejm len cely podvozok ked chces nieco lepsie a kvalitnejsie doporucujem totoperry píše:jj chci normálně pevnej no těch -40 je akorád pro mě hlavně ono punto nemá nai moc velký ty lemy jakoby takže i stím menším to vypadá slušně a chtěl bych 16tky takže potřebuju místo:D právě sme koukla na ten fk ale ta cena prostě ukazuje že to asi nebude nic moc:) uvažuju o těch eibach pro-kit pružinách slyšel sem že prostě fakt jen snížej ale že prostě nuberou tolik tý jízdní pohody pak jen k nim koupit náký tlumiče no bo zkusit s těma origo nejdřív
http://www.fk-shop.de/Fahrwerk-Tuning/S ... unto%20188
pokial chces do toho investovat este viacej da sa doporucit zase vela inych veci takze asi tak a zase je pravda ked chces davat 16 palcove kolesa nepotrebujes tak znizovat pokial tam nedas niaku 195-40 R16 gumu
no sem student hele takže zase moc investovat právě né no:( ale zase na tomhle se nevyplatí šetřit extra ale tohle je fkat už dost no:( uvidíme no jestli letos to stihnu našetřit na podvozek ale i tak díky;) jinak mám tu taky svoje v sekci naše punta:D ale já sme teprv na začátku no:D
kdyz tuníš nemuzes moc pocitat s tim, ze z toho auta budes jeste delat autobuspeta.smolik píše:Když se auto takhle hodně sníží je to na úkor čeho? Klesne auto ještě když se jede dejme tomu ve 4 lidech?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz