MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - Arrow79
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ad Pio: toz taky futurismus do Punta , nahod calu foto interiera
Ad. odrene: ty, nemas ho dajake prekliate dajakym spinavym kuzlom? Ved toto nie je mozne, jebat takych do prdele trtkov idiotskych
Ad. odrene: ty, nemas ho dajake prekliate dajakym spinavym kuzlom? Ved toto nie je mozne, jebat takych do prdele trtkov idiotskych
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Majki, zhanam garaz... je tu jedna, ktora by bola rovno od vchodu kde byvam cca 150 metrov, co je super. Ohladom tej kliatby, to mi kazdy hovori... uverim tomu ale az potom, ked sa zjebe strecha garaze na auto (dufam, ze toto sa vazne nestane).
No, fotku interieru nahodim, ked ju urobim Inak, cuduj sa svete, hra predsalen inak to radio. Ako keby viac do priestoru hralo, ovela viac pocujem predne stredobasy ako pri starom radiu, hra to teraz uplne po p**i paradne
No, fotku interieru nahodim, ked ju urobim Inak, cuduj sa svete, hra predsalen inak to radio. Ako keby viac do priestoru hralo, ovela viac pocujem predne stredobasy ako pri starom radiu, hra to teraz uplne po p**i paradne
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak vcera mi dosiel fotak, tak pridavam par fotiek:
6000K xenony v Golfe (dnes namontovane) + Pioneer DEH-4000UB.
Pio ma dost velku nevyhodu v tom, ze ked ovladam cez joy, nevidim na displej.. Ale inak som spokojny.
Novinky ohladom auta, nove narazniky su kupene, dalsi tyzden idu na striekanie, nahodim ich asi po velkej noci priamo aj s letnymi kolesami. V priprave vymena podvozku (zatial teoreticka)
6000K xenony v Golfe (dnes namontovane) + Pioneer DEH-4000UB.
Pio ma dost velku nevyhodu v tom, ze ked ovladam cez joy, nevidim na displej.. Ale inak som spokojny.
Novinky ohladom auta, nove narazniky su kupene, dalsi tyzden idu na striekanie, nahodim ich asi po velkej noci priamo aj s letnymi kolesami. V priprave vymena podvozku (zatial teoreticka)
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Nie, tie tlacitka su klasicke. Ale vyzeraju skoro ako dotykove, to je fakt. Co ma tesi, su matne, vyssi model 5000UB ich ma leskle a cistit by sa mi to veru nechcelo. Narazniky... zadny je klasicky 5dv, a predny si uhadol uplne presne
Inak to ovladanie toho Pio je super, aj ked 30MP to mala este o trosiiicku lepsie, ale nestazujem si. Dokonca mi nechybaju ani tie tlacidla 1 - 6 pre predvolby radia, joy to riesi rychlo a pohodlne, plus funkcia nalistovania radii este lepsie.
Inak to ovladanie toho Pio je super, aj ked 30MP to mala este o trosiiicku lepsie, ale nestazujem si. Dokonca mi nechybaju ani tie tlacidla 1 - 6 pre predvolby radia, joy to riesi rychlo a pohodlne, plus funkcia nalistovania radii este lepsie.
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mno, uz su naspat zimne To bola viacmenej testovacia prevadzka, ubehnutych nejakych 100km. Sprava sa to veru uplne inak
Ale neva.. do dvoch tyzdnov by som mal mat novu zadnu napravu, asi komplet tlmice a nejake tie drobnosti. Narazniky pojdu na auto az potom.
A este jedna pozitivna sprava, dufam, zohnal som garaz, tak uz dufam, ze ziadny jebo mi nesuchne auto..
Ale neva.. do dvoch tyzdnov by som mal mat novu zadnu napravu, asi komplet tlmice a nejake tie drobnosti. Narazniky pojdu na auto az potom.
A este jedna pozitivna sprava, dufam, zohnal som garaz, tak uz dufam, ze ziadny jebo mi nesuchne auto..
Punto MK2 1.2 8V ELX