jaj :DDDD no ja som si robil tento nick len tak s prdele ked som este netusil ze raz budem mat fiat a budem ho pouzivat normalne :D:D tak posli este raz
struter píše:kolesa luxus a fuga medzi blatnikom a kolesom je 8cm/na mojom oreginal bola a nie po stred kolesa,ale cisto diera medzi blat.a gumou-165/70r14/
jaaj no to my moc nepomoze lebo kazdy to meria na fugu ale ma sa to merat od kraju blatniku po stred kolesa lebo potom ti vychadzaju hovadiny
Aj cire nanom neboli zle..no aj cierne budu fajn..som zvedavy na efekt,celkovo predok auta u teba sa mi velmi paci..este ho polozit nizsie..nejake pekne disky..a je to..,akurat svetla vzadu tiez mas tuningace vsak..ci sa mi zda? tie by som supol prec
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw My Topic Facebook >> Erik Palenčár
HIISS píše:Aj cire nanom neboli zle..no aj cierne budu fajn..som zvedavy na efekt,celkovo predok auta u teba sa mi velmi paci..este ho polozit nizsie..nejake pekne disky..a je to..,akurat svetla vzadu tiez mas tuningace vsak..ci sa mi zda? tie by som supol prec
cierne svetla na toto auto su dost vzacne kedze vacsinou si to robi kazdy doma sam ale to nemas zarucene ze sa ti to casom ta farba vplivom teptoty neolupe a co sa tyka tych vzadu mam tam ledkove ale chromove no zhanam nato zatmavovaciu foliu nechcem to striekat kedze v zime to lahko poskrabes a folia ked sa roztrhne dam druhu a co sa tyka kolies uz su kupene nove niekde hore v prispevku je ilustracne foto a podvozok no to je dilema ako svina chcem tuhostne nastavitelny ale zase nemozem zohnat take znizenie ako potrebujem a stelovak moc nechcem lebo tuhostne nastavitelne stelovaky idu za 1000 euro a to je polovica hodnoty auta