jasny, takova ostuda nechat se předjet puntem v puntuVencapunto píše:Já jenom jednou jen na zkoušku.Ae co můžeš dělat když je na tebe přilepený černý punto,přece ho nenecham předject.

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Pochopil si to dobře.Matto píše:standor-neviem či som tomu dobre pochopil,ale 6 kvalt s MK2sport.,alebo stila,sa dá dať do MK1?
ozaj a náhodou neviete ako je to s prevodovkami v MK1,myslím či existuje viacero typov prevodoviek s rozdielnými dlžkami prevodov:?:
No tak zrovna tatík má Punto 55 dovezené z Francie a převodovku tak dlouhou ,že tu pětku hodíš tak akorát z macochy.A to ještě po sundání toho deklu z boku převodovky a spočítání zubů a převodového poměru jsme ani tak dlouhou pětku v té tabulce co mám já nenašli.To by mohl zase někdo zjistit kdo má tu knížečku z roku 98a výš.Já mám ty poměry z roku 95.a pak punto MK2.Pun-to píše:Jedině dát převodovku ED (do některejch zemí se montovala jako standart - třeba Francie)
Mam to saméMatto píše:mna by velmi zaujímalo akú prevodovku mám v šPuntovi(MK1 1,2 75 ELX r.v.95) ja,zdá sa mi velmi krátka,v meste sústavne1,2,3,4 a pri 100km/h točím na 5tke 3000ot/min. čo sa mi zdá teda dosť,ale celkom ma potešil standor,už mi ,,len,,zostáva zohnať kvalt z MK 2 sport.,alebo Stila a bude sa meniť.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |